Beğenmelisin video'yu diyordu?niye öyle diyosun kırıldım, gücendim.
at gibi olacan pırışşşşşAbi ben hani at olucaktım PRŞŞŞ.
Ben yine yokum , koyarız paşam dedin videoya koymadıysan neye koydun ?@Vartex @cagan_32 (2 formda kullandım ) @Sevdiği Üyeler Ban yedi @Rennes @TECHNO @Vesemir @Gizemss @EnverPasha @rdeMStakeN @5x_d4emon @Barış Yalçın @cfranko @Onurkotlutok05 (2formda ) @LogiMess @nike @Mehmet Yılmaz @HighID @Leurox @FERRUM @mert ama afk @Ercü @Naneliprotein2 @Dolar @Barry Allen @Rambo Bıçağı @DonanımFikir
@Mehmet Yılmaz Vaktin yoktur diye seni 5:15 e koyduğumu belirteyim abi
Videoda bazı yerlerde kare düşmesi var, sebebini anlamadım. Kusura bakmayın
Ekleyemediklerim varsa kusuruma bakmasın, İstik'in olduğu kısım da teliften dolayı kaldırıldı.. Rock'çı Geralt olmuştum oysa..
Video sonu sürprizli
Ben yine yokum , koyarız paşam dedin videoya koymadıysan neye koydun ?@Vartex @cagan_32 (2 formda kullandım ) @Sevdiği Üyeler Ban yedi @Rennes @TECHNO @Vesemir @Gizemss @EnverPasha @rdeMStakeN @5x_d4emon @Barış Yalçın @cfranko @Onurkotlutok05 (2formda ) @LogiMess @nike @Mehmet Yılmaz @HighID @Leurox @FERRUM @mert ama afk @Ercü @Naneliprotein2 @Dolar @Barry Allen @Rambo Bıçağı @DonanımFikir
Ekleyemediklerim varsa kusuruma bakmasın, İstik'in olduğu kısım da teliften dolayı kaldırıldı.. Rock'çı Geralt olmuştum oysa..
Video sonu sürprizli
Şuan izleyemem müsait değilim , etiketlenenlerde yokum bildirim gelmediVideoda var ya, izlemedin mi?
düzgün yönet ülkeyi tamammıVarmışım la etiketlerde , ilk boşluğumda izleyecem
Spoi vermedüzgün yönet ülkeyi tamammı
Mesaj otomatik birleştirildi:
wqewqe
Eline sağlık.@Vartex @cagan_32 (2 formda kullandım ) @Sevdiği Üyeler Ban yedi @Rennes @TECHNO @Vesemir @Gizemss @EnverPasha @rdeMStakeN @5x_d4emon @Barış Yalçın @cfranko @Onurkotlutok05 (2formda ) @LogiMess @nike @Mehmet Yılmaz @HighID @Leurox @FERRUM @mert ama afk @Ercü @Naneliprotein2 @Dolar @Barry Allen @Rambo Bıçağı @DonanımFikir
Video sonu sürprizli