Neler Yeni

Witcher 3 gelişmem için tavsiyeleriniz nelerdir ?

Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar witcher 3 de 21 levele ulaştım birçok soru işareti görevini yaptım ana hikayeleri sonradan yapıyorum tüm görevleri tamamlayıp zırhlar ve kılıçlar hakkında nelere dikkat etmeliyim nerelerden güzel kasılırım ya da şemalarını bulurum fotoğraftaki gibi bir düzene sahibim neler önerirsiniz ?

1670098417436.png

Hangi zorlukta oynuyorsun?

Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. Öncelikle kesinlikle yeni bir haritaya geçtiğin zaman ilk işin her zaman o haritadaki bütün güç alanlarını toplamak olsun. Oyunun başında bedavadan 20ye yakın skill pointin oluyor Hafif saldırı odaklı gidebilirsin. Kedi okulu teknikleri özelliği her giyili hafif zırh için %5 hafif saldırı %25 krit hasarı bonusu veriyor ve mükemmel bir şey. Hafif zırh olarak komple kedi okulu zırhı olarak devam et kılıçlarda da seviyene göre en iyi olan witcher okulu kılıcını kullanman yeter. Hearts of stone dlc si varsa ilerleyen seviyelerde rün yazıcısından ağır zırhları hafif zırh gibi gösteren rünü yazdırırsın. Hem hayvan gibi defansın hem de hayvan gibi saldırın olur. Bir de otacılardan vs bulabildiğin bütün tarifleri al özellikle kılıç için yağ tariflerini, hasarı deli gibi arttırıyor yağlar. Saldırı ağacında hafif saldırı , adrenalin, ağır saldırı bas, işaret ağacında axii özelliğini konuşmalarda diyalog açmak için kullanabilirsin onun dışında işaretlerde pek işe yarar özellik yok. Toksisite toleransını arttıran ve her bulunan tarif için max toksisiteyi arttıran skilleri ve kılıca uygulanan yağlara zehir etkisi şansı veren özelliği açabilirsin. Yazı biraz uzun oldu ama hala bahsedilecek çok şey var onları kendin çözersin. İlk bitirişim bütün yan görevlerle beraber haritadaki soru işaretlerinin hepsini dolaşmamama rağmen dlc lerle 100+ saat sürmüştü ve aşırı eğlenceliydi.

Geri