Olabilir normal. Oyunu ultradamı oynuyorsun ? Sistem neOyunda böyle hatalar çok mu? Atı çağırdım ama gelmedi bi döndüm durum bu. Böyle kalmış ilerlemiyor![]()
3060 Ti + 3700x 1080p UltraOlabilir normal. Oyunu ultradamı oynuyorsun ? Sistem ne
At sürmek sıkıntılı benim de dikkatimi ilk o çekti. Zorunda olmadıkça binmiyorumOyunda Roach u sürmek o kadar rahatsız edici ki. Heryere ya koşarak gitmek daha zevkli yemin ediyorum
at şaha kalkmış işte daha ne başka hangi oyunda var bu rdr2 de var mı ?????Oyunda böyle hatalar çok mu? Atı çağırdım ama gelmedi bi döndüm durum bu. Böyle kalmış ilerlemiyor![]()
Komik olmuş hakikaten. Oyunu bir ara ps4 de oynamıştım ama hataya denk gelmemiştim. Zaten oyun oynarken pek hata, bug vs. Arayan biri değilim belki de o yüzden denk gelmemiştir. Bu arada konuya son mesaj pazar günü atılmış hortlatmış gibi olacam ama mesajı yazdıktan sonra fark ettim silmeye üşeniyorum idare edinOyunda böyle hatalar çok mu? Atı çağırdım ama gelmedi bi döndüm durum bu. Böyle kalmış ilerlemiyor![]()
Tövbe tövbe, millet kayışı koparmış iyiceOyunda böyle hatalar çok mu? Atı çağırdım ama gelmedi bi döndüm durum bu. Böyle kalmış ilerlemiyor![]()
Öyle bir yan görev vardı roachla konuşuyoduk. O aklıma geldiKızılgöz: Yeter lan! Birazda sen beni taşı!
muhteşem bir yan görevdi o blood and wine dlc sindeydi herhaldeÖyle bir yan görev vardı roachla konuşuyoduk. O aklıma geldi![]()
Evet yan görev.haritada öyle boş boş gezerken karşıma çıkmıştı. Rastgele bir görevin böyle detaylı güzel olması beni şaşırtmıştı.muhteşem bir yan görevdi o blood and wine dlc sindeydi herhalde
aynen bende de öyle olmuştu başka bir göreve giderken rastgele denk gelmiştimEvet yan görev.haritada öyle boş boş gezerken karşıma çıkmıştı. Rastgele bir görevin böyle detaylı güzel olması beni şaşırtmıştı.