Neler Yeni

Witcher 3 malum şeyi yapmak hikayeye etki eder mi?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar merhaba oyunun daha çok başlangıcındayım diyebilirim , daha doğrusu keira ile olan görevi tamamladım fakat namuslu bir efsunger ve yennefere olan bağlılığımdan dolayı "o" seçimi seçmedim ama insan bakmak istemiyor da değil , bu sahneleri seçersem ileride oyunda hikayeye etkisi olur mu?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
Arkadaşlar merhaba oyunun daha çok başlangıcındayım diyebilirim , daha doğrusu keira ile olan görevi tamamladım fakat namuslu bir efsunger ve yennefere olan bağlılığımdan dolayı "o" seçimi seçmedim ama insan bakmak istemiyor da değil , bu sahneleri seçersem ileride oyunda hikayeye etkisi olur mu?
ben onu ilk oynadığımda ilk malum işi yapıp sonra da öldürmüştüm keirayı. tüm gameplay videolarına baktım öyle bişey yoktu çok garibime gitmişti.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bakmak istemesen bile zorla baktırıyorlar :D
Hikayeye fazla etkisi olmaz ama önemli yerleri kaçırabilirsin :D
hocam en son şu şair görevinde bir tane kadınla kılıç savaşı yaptım iş yürüyecek gibi ama kendime nasıl engel olucam bakarız artık
asıl trissle oluyor mu bu merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben onu ilk oynadığımda ilk malum işi yapıp sonra da öldürmüştüm keirayı. tüm gameplay videolarına baktım öyle bişey yoktu çok garibime gitmişti.
ben malum işi yapmayıp öldrdüm hocam neyi görmediniz anlamadım

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
lan ben o kısmı nasıl fark etmedim acaba fazla mı namusluydum o zamanlar...

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
hocam en son şu şair görevinde bir tane kadınla kılıç savaşı yaptım iş yürüyecek gibi ama kendime nasıl engel olucam bakarız artık
asıl trissle oluyor mu bu merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben malum işi yapmayıp öldrdüm hocam neyi görmediniz anlamadım
bari yapıp öldürseydin hocam boşa gitmiş.

Hikayeyi etkileyecek seçimlerde yennefer ı seçtim triss le bir yakınlaşmadan kaçındım fakat oyunun sonunda sap kaldım çünkü kear morhen de masada oyun oynanan yerde görevlerden yennefer a öncellik vermemişim galiba sonra tüm oyun boyunca olan şeylerden sonra sap kalınca devam edesim gelmedi hikaye sonunda. Dlc leri sona bırakmıştım Size olan sorum dlc leri oynadıysanız karakterin sap olmasının herhangi bir etkisi var mı ? Dlc leri oynamayı düşünüyorum fakat oyunu baştan oynayıp doğru seçimleri yaparak gitmek çok vakit alır eski save den devam etsem bir şeyler eksik kalır mı sizce ?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
Romance konusunda Triss veya Yennefer arasında tercih yapmanız lazım. Onun dışında serbest kikimora ya bile şey etseniz sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,197
Üyeler
164,975
Son üye
MacitDR
Top Bottom