Mesela ben şuan 3. lvl sonundayım ancak çoğu yan görev de dahil 5 lvl gösteriyor. Yine de yapmam mı gerekiyor?Görev yapacaksın kanka. Ana görevi yüksek level gösterinceye kadar ana görev yap sonra yan görevleri yap. Ben zevk almak için ana görev yan görev beraber götürüyordum.
Gittiğin yerlerde köy panolarında sarı ünlem oluyor onları da al genelde her levela uygun yan görev oluyor , levelinden yüksek görevi yapmak bazen zor alabiliyor çok zorlama yan görevleri yapmaya bak zaten yan görevler de kaliteli sıkmazMesela ben şuan 3. lvl sonundayım ancak çoğu yan görev de dahil 5 lvl gösteriyor. Yine de yapmam mı gerekiyor?
Biliyorum ancak haritada bazı yerler gidip o dediğiniz tabeladan görevleri aldım. Çoğu yan görev seviyemin üstünde ve çok zorlanıyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. Hani belirli bir yer var git oradan görev al çok daha kolay kasılırsın dediğiniz bir yer yok mu?Gittiğin yerlerde köy panolarında sarı ünlem oluyor onları da al genelde her levela uygun yan görev oluyor , levelinden yüksek görevi yapmak bazen zor alabiliyor çok zorlama yan görevleri yapmaya bak zaten yan görevler de kaliteli sıkmaz
ben de ilk 3 levelda çok zorlandığımı hatırlıyorum kurtları bile zor kesiyordum ama bir kısımdan sonra açılacak zor olmayacakBiliyorum ancak haritada bazı yerler gidip o dediğiniz tabeladan görevleri aldım. Çoğu yan görev seviyemin üstünde ve çok zorlanıyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. Hani belirli bir yer var git oradan görev al çok daha kolay kasılırsın dediğiniz bir yer yok mu?
Sağ olun hocam. Oyunun böyle ilk defa oynayana yardımcı olmaması çok kötü bir şey.ben de ilk 3 levelda çok zorlandığımı hatırlıyorum kurtları bile zor kesiyordum ama bir kısımdan sonra açılacak zor olmayacak
evet ben de zorlanmıştım , çok karışık gelmezse yağları ve iksirleri kullanmaya dikkat edin , canavar külliyatından canavarların zayıf yönlerini öğrenmeye çalışın daha rahat oynarsınızSağ olun hocam. Oyunun böyle ilk defa oynayana yardımcı olmaması çok kötü bir şey.
Ortadakini kurdum ancak üstteki mod ne işe yarıyor? Bir de böyle iksir yapımını vs kolay bir şekilde anlatan bir mod var mı? Mesela sadece üstüne imleci getirdiğimde nereden alındığı, ne üretilebildiği, nelere karşı kullanılır, nereden bulunur gibi gibi.Bu konuda tavsiyeleri arkadaşlar yapmış zaten ben şunu demek istiyorum envanter ağırlığını arttıran modlar var onlardan kurmanı şiddetle tavsiye ederim.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3253023537&searchtext=weight bu olabilir direkt steam üstünden oynuyorsan eğer.
Oyuna steam atölye desteği gelmeden önce de sadece bu modları kurmuştum nexustan. O sıralar işte yoğun çalışıyordum tp modu o yüzden.
Alıntıyı görüntüle
Üstteki mod atın eyerine taktığın canavar kafalarının verdiği bonusları değiştirip arttırıyor. İksir yapma kısmında öyle bir mod var mı bilmiyorum fakat internete şu şu nerde bulunur tarzı ya da daha çok içerik için bunu ingilizce şekilde yazarsan kolayca bulabilirsin iksir kısmı basit.Ortadakini kurdum ancak üstteki mod ne işe yarıyor? Bir de böyle iksir yapımını vs kolay bir şekilde anlatan bir mod var mı? Mesela sadece üstüne imleci getirdiğimde nereden alındığı, ne üretilebildiği, nelere karşı kullanılır, nereden bulunur gibi gibi.