Neler Yeni

witcher 3 rt ayarlarda kötü gözüküyor

Revan1378

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Oğuzhan kotbaş
merhaba sistemim i3 12100 rx 6600 16 gb oyunda rt ultra ve rt ayarlarda aslında ultra ayarlardada oyun bu şekilde gözüküyor göz yoruyor Esc basınca ise gene iyi oluyor demek istediğimi ekran kaydında belki görmiceksiniz ama genede özet geçeyim oyunda gezerken sanki 480 p gibi oluyo çözünürlük kötü oluyo acaba oyun ayarlarımı sıkıntı ben anlamadım RT ULTRA EKRAN GÖRÜNTÜLERİ RTDE BİŞEY DEĞİŞMİYOR

TİTAN.

80+ Platinum
merhaba sistemim i3 12100 rx 6600 16 gb oyunda rt ultra ve rt ayarlarda aslında ultra ayarlardada oyun bu şekilde gözüküyor göz yoruyor Esc basınca ise gene iyi oluyor demek istediğimi ekran kaydında belki görmiceksiniz ama genede özet geçeyim oyunda gezerken sanki 480 p gibi oluyo çözünürlük kötü oluyo acaba oyun ayarlarımı sıkıntı ben anlamadım RT ULTRA EKRAN GÖRÜNTÜLERİ RTDE BİŞEY DEĞİŞMİYOR
Kanka fotoğraf yok

Revan1378

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Oğuzhan kotbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fotolar için büyük diyo yüklemiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka fotoğraf yok
knkam acaba sorun nedir bi fikrin varmı oyun ayarlarımı radeon ayarlarımı bir tek withcer böyle birşeyle karşılaştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Karadağ
FSR filan açtıysanız ayarlardan biraz fps yükseltmek için görüntü çamurlaşabiliyor.

TİTAN.

80+ Platinum
fotolar için büyük diyo yüklemiyo

knkam acaba sorun nedir bi fikrin varmı oyun ayarlarımı radeon ayarlarımı bir tek withcer böyle birşeyle karşılaştım
Far açtığın zaman görüntü bozulmuştur belki kanka genelde öyle olabiliyor

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Fatih
Wiçır bozdu.

Revan1378

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Oğuzhan kotbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Far açtığın zaman görüntü bozulmuştur belki kanka genelde öyle olabiliyor
knk kenar yumuşatmadaki fsrden bahsettin galiba hepsini oyun içinden denedim fsryi ful kaliteye aldım kapattım ama fsr diğerlerinden iyi gözüküyor

hocam rt tarafındamı sorun var yani acaba withcerı sıfırlasam ayarlarını falan düzelirmi

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Fatih
knk kenar yumuşatmadaki fsrden bahsettin galiba hepsini oyun içinden denedim fsryi ful kaliteye aldım kapattım ama fsr diğerlerinden iyi gözüküyor

hocam rt tarafındamı sorun var yani acaba withcerı sıfırlasam ayarlarını falan düzelirmi
Eski versiyonu oluyorsa onu oyna yoksa üzülerek pas geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Karadağ
Rt kapatın hocam. Ultra ayarlarda oynayın direkt. Denediniz mi böyle.

Top Bottom