Normal versiyonu hiçbir yerde satılmıyor, sadece key olarak alabiliyorsun.grafiklere takılırmısın peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
grafik önemli değil derse normal olanını al
10 TL ucuza gelir ve indirime düşmez sabit 32 TL
speciel edition 40tl mi ne oluyordu indirimlerde
oynayıp bitirmiştim üstte de yazmıştım hattaKesinlikle AC Odyssey. Witcher kadar derin ve etkili hikayesi yok fakat oynayış çok daha zevkli. Grafikleri manzaraları zaten tartışılmaz. Öneririm
grafikleri kötü değil diye biliyorum zatengrafiklere takılırmısın peki
grafik önemli değil derse normal olanını al
10 TL ucuza gelir ve indirime düşmez sabit 32 TL
speciel edition 40tl mi ne oluyordu indirimlerde
no sadece listelemiyor saçma ama böyle atam linkini durunNormal versiyonu hiçbir yerde satılmıyor, sadece key olarak alabiliyorsun.
Listelenmiyorsa indirime de girmiyordur bence. Eğer giriyorsa alabilirim belki.no sadece listelemiyor saçma ama böyle atam linkini durun
The Elder Scrolls V: Skyrim Steam'de (steampowered.com)
Saçma ama Bethestanın Steam sayfasında da gözükmüyor. Rage 1'den Dishonored 1'e atlıyor arası boş.no sadece listelemiyor saçma ama böyle atam linkini durun
The Elder Scrolls V: Skyrim Steam'de (steampowered.com)
indirime girmez ve en ucuz skyrimk dir skyrim speciel edition bile indirimde daha pahalıya geliyor bu dülmüyor malesef sabitListelenmiyorsa indirime de girmiyordur bence. Eğer giriyorsa alabilirim belki.
Saçma ama Bethestanın Steam sayfasında da gözükmüyor. Rage 1'den Dishonored 1'e atlıyor arası boş.![]()
O zaman bence mantıksız. Skyrim SE daha büyük bir indirimde daha da düşer. O zaman 10 TL fazla verip SE versiyonu almak daha mantıklı olur sonuçta daha güncel ve modlamak istemezsen daha iyi grafikli.indirime girmez ve en ucuz skyrimk dir skyrim speciel edition bile indirimde daha pahalıya geliyor bu dülmüyor malesef sabit
bence kanka mod ile yaparsın sadece grafikleri bir tık iyi başka bir albenisi yokO zaman bence mantıksız. Skyrim SE daha büyük bir indirimde daha da düşer. O zaman 10 TL fazla verip SE versiyonu almak daha mantıklı olur sonuçta daha güncel ve modlamak istemezsen daha iyi grafikli.