Neler Yeni

Wıtcher 3'te gelişemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Yaklaış 10 saat oynadım birkaç merak ettiğim şey var kendimi aşırı güçsüz hissediyorum hiç gelişemiyoeum sanki kılıç geliştiremiyoeum bulamıyorum oyundaki simya vb eşyaları anlatıcak bir kaynak varmı birde görev olarak 1 ana 2-3 yan görevlerden gidiyorum sarıyosa yan görevleri devam ettiriyorum ama şu kendimi nasıl geliştirilen bunu anlatabilirmisiniz

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yaklaış 10 saat oynadım birkaç merak ettiğim şey var kendimi aşırı güçsüz hissediyorum hiç gelişemiyoeum sanki kılıç geliştiremiyoeum bulamıyorum oyundaki simya vb eşyaları anlatıcak bir kaynak varmı birde görev olarak 1 ana 2-3 yan görevlerden gidiyorum sarıyosa yan görevleri devam ettiriyorum ama şu kendimi nasıl geliştirilen bunu anlatabilirmisiniz
Haritadaki soru işaretlerindeki tüm lootları topla kılıç vs bulursun.
Ayrıca olabildiğince yan görevleri yapmaya çalış leveli de öyle çözersin.
Şehirdeki ilan tahtasındaki görevleri yapmaya çalış özellikle kavga at yarışı falan var onlardan çok rahat para kasarsın.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Mutajenler dlcden sonra açılıyor.bu arada yanlış söylemişim mutasyonla karıştırdım kusura bakma. Haklısın.
Dostum şöyle anlatayım büyük ihtimalle sen sürekli ana görev yaparak ilerlediğin içib böyle oluyor. 2 3 yan görevle gelişilemiyor maalesef. Öncelikle köy köy gezip ilan tahtasından kontrat alıp onları yapman lazım. Onlardan bazen kılıç bile çıkabiliyor. Ayrıca bazı yan görevler direk hikayeyi büyük oranda etkiliyor. Senin gördüğün her canavarla savaşman lazım her gördüğün görevi yapman lazım. Ayrıca kılıç ve zırhlarının tamirli olduğundan emin ol değillerse zırhçı veya demircilerde tamir ettir. Demircilerden kılıç satın al paran biriktiğinde veya zırhçılardan zırhlar satın al. Quenn yeteneğini fullemeye çalış. 3.seviyeye geldiğinde ölümsüze yakın oluyorsun. Boş zamanında haritayı gez hazine avlarına çık baya iyi lootlar geliyor oralardanda. @Rennes

Beren

80+ Gold
Mutajenler dlcden sonra açılıyor.

Dostum şöyle anlatayım büyük ihtimalle sen sürekli ana görev yaparak ilerlediğin içib böyle oluyor. 2 3 yan görevle gelişilemiyor maalesef. Öncelikle köy köy gezip ilan tahtasından kontrat alıp onları yapman lazım. Onlardan bazen kılıç bile çıkabiliyor. Ayrıca bazı yan görevler direk hikayeyi büyük oranda etkiliyor. Senin gördüğün her canavarla savaşman lazım her gördüğün görevi yapman lazım. Ayrıca kılıç ve zırhlarının tamirli olduğundan emin ol değillerse zırhçı veya demircilerde tamir ettir. Demircilerden kılıç satın al paran biriktiğinde veya zırhçılardan zırhlar satın al. Quenn yeteneğini fullemeye çalış. 3.seviyeye geldiğinde ölümsüze yakın oluyorsun. Boş zamanında haritayı gez hazine avlarına çık baya iyi lootlar geliyor oralardanda. @Rennes
Hayır, ne alaka DLC? Ben de oynadım oyunu DLC ile alakası yok geliştirmenin.
Ekran Alıntısı.PNG

Buradan bahsediyorum, belki yanlış anlamış olabilirsin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Mutajenler dlcden sonra açılıyor.

Karakter menüsünden, karakterine mutajen falan veriyor musun?
Öncelikle bunları göz önünde bulundur, sonra her yeri gezmeye çalış ormanlar, kontratlar, köyler, gizli hazineler, mağaralar, su altı aklına gelebilecek her yere bakmaya çalış ama oyunun zevkini çürütmeden yap bunları yoksa oyundan soğursun. Mesela ben ilk oynadığım da fazla gelişemedim senin gibi ama ikinci oynayışımda üstümdekiler +9 dolunay gibiydi, o yüzden dediklerimizi yap halledersin bir şekilde.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Mutajenler dlcden sonra açılıyor.bu arada yanlış söylemişim mutasyonla karıştırdım kusura bakma. Haklısın.

Quenn ne knk birde nasıl veliştiricez rün gibi şeyler var onlar sanırım

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Quenn ne knk birde nasıl veliştiricez rün gibi şeyler var onlar sanırım
Q ya basarak yaptığn kalkan özelliğin var ya o. Yeteneklerden fulluyorsun yetenek puanı geldikçe. Aynen rünleri o yandaki slotlara yerleştirmen lazım bide.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Q ya basarak yaptığn kalkan özelliğin var ya o. Yeteneklerden fulluyorsun yetenek puanı geldikçe. Aynen rünleri o yandaki slotlara yerleştirmen lazım bide.
Reis sana bi sorm daha olucak artık 19saati geride bıraktım 12 levelim rünleride kendime göre diyiroumda hani bazen ciriye geçiyoruzya onun kaçma şeylerine basınca ışınlanıyor alt ve spacete ben nasıl yaparım onu neyi geliştirmem lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
Reis sana bi sorm daha olucak artık 19saati geride bıraktım 12 levelim rünleride kendime göre diyiroumda hani bazen ciriye geçiyoruzya onun kaçma şeylerine basınca ışınlanıyor alt ve spacete ben nasıl yaparım onu neyi geliştirmem lazım
Ciri'nin özelliklerini kullanamıyorsunuz maalesef. :(

Top Bottom