Neler Yeni

Witcher 3'te karışıklık yaşıyorum..

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Merhabalar,

Witcher 3 Wild Hunt - Game of the Year Edition aldım. Oyuna girince en üstteki seçenekten oyuna başla yaptım ve oradan devam ettim. Bu konuda bir yanlışlık yaptım mı? Sıralama nasıl olmalı? En son Baron'un ailesini arıyorduk.

Bir de DLC 'ler de ek olarak silah vs. bişi veriyorsa nasıl alabilirim?

Son düzenleme:

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mehmet
2 hafta sonra yenilenmiş hali geliyor umarım farkındasınıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Merhabalar,

Witcher 3 Wild Hunt - Game of the Year Edition aldım. Oyuna girince en üstteki seçenekten oyuna başla yaptım ve oradan devam ettim. Bu konuda bir yanlışlık yaptım mı? Sıralama nasıl olmalı? En son Baron'un ailesini arıyorduk.

Bir de DLC 'ler de ekolarak silah vs. bişi veriyorsa nasıl alabilirim?
çabuk oyunu bırak 3 hafta sonra yenilenmiş hali ile oyna

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
bu güncellemede oyuna neler gelicek daha başlamadım oyuna başlasammı diye düşünüyorum
çoğu eksik giderilicek ve güncel oyunlardaki özellikler eklenicek fotoğraf modu altyazı büyüklüğü ayarlama grafik güncellemeleri vb. güncelleme gelince oyuna başlamanı tavsiye ederim bu hali bile aşırı iyi :D

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 hafta sonra yenilenmiş hali geliyor umarım farkındasınıdır
bu güncellemede oyuna neler gelicek daha başlamadım oyuna başlasammı diye düşünüyorum
çabuk oyunu bırak 3 hafta sonra yenilenmiş hali ile oyna
çoğu eksik giderilicek ve güncel oyunlardaki özellikler eklenicek fotoğraf modu altyazı büyüklüğü ayarlama grafik güncellemeleri vb. güncelleme gelince oyuna başlamanı tavsiye ederim bu hali bile aşırı iyi :D
yeni gelecek güncelleme de sistem gereksinimi artacak mı? Şuan ekran kartım sıkıntılı o yüzden 30 FPS alıyorum. Bu düşer mi?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
yeni gelecek güncelleme de sistem gereksinimi artacak mı? Şuan ekran kartım sıkıntılı o yüzden 30 FPS alıyorum. Bu düşer mi?
düşceğini sanmıyorum yeni ayarlar şeklinde eklenir ve rtx olarak bence belki optimizasyon iyileştirileceği için daha yüksek bile alabilirsin

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düşceğini sanmıyorum yeni ayarlar şeklinde eklenir ve rtx olarak bence belki optimizasyon iyileştirileceği için daha yüksek bile alabilirsin
güncelleme gelene kadar girmeyeyim mi dersin?

Bu arada aldığım DLC'ler de silah, ekstra bişi veriyor mu? Veriyorsa nasıl yararlanabilirim? Şuan normal hikayedeyim sanırım.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
güncelleme gelene kadar girmeyeyim mi dersin?

Bu arada aldığım DLC'ler de silah, ekstra bişi veriyor mu? Veriyorsa nasıl yararlanabilirim? Şuan normal hikayedeyim sanırım.
dlcler yeni yerler açıyor yeni silah ve eşyalar geliyor oyun 30lvldan önce girmemeni tavsiye ediyor görev şeklinde başlıyorsun dlcye
Mesaj otomatik birleştirildi:

dlcler yeni yerler açıyor yeni silah ve eşyalar geliyor oyun 30lvldan önce girmemeni tavsiye ediyor görev şeklinde başlıyorsun dlcye
pc iyi olsa özellikle bekle derdim de çok da beklemene gerek yok gibi başlayabilirsin istersen yavaştan

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Hamza Ziya Üstün
Bedava temerya ve nilfgaard zırhı dlc si var. Haritadaki belli tüccarlardan parayla alınabiliyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
DLC'ler yerine göre geliyor. Gelen görevi sırayla yapmak en güzeli. DLC'ler zaten oyundan bile güzel.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
DLC'ler yerine göre geliyor. Gelen görevi sırayla yapmak en güzeli. DLC'ler zaten oyundan bile güzel.
Şuan ben bende bulunan DLC'lerden anlık faydalanabilir miyim? (item konusunda) yoksa DLC'lerin sırası gelince mi? Bu arada normal hikayeden ilerliyorum ama otomatik olarak DLC'lerle birleşir mi oyun? Blood and Sine ve Hearts of Stone var diye biliyorum GOTY'de.

pc iyi olsa özellikle bekle derdim de çok da beklemene gerek yok gibi başlayabilirsin istersen yavaştan
ekran kartı sıkıntı bir tek aslında.. ben arada gireyim ama çok ilerlemeyeyim, yeni güncelleme de gelecek optimizasyon ile birlikte fps'in düşeceğini sanmıyorum zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,874
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom