Neler Yeni

Witcher 3'te karışıklık yaşıyorum..

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,688
İsim
Kerem Çavuş
Şuan ben bende bulunan DLC'lerden anlık faydalanabilir miyim? (item konusunda) yoksa DLC'lerin sırası gelince mi? Bu arada normal hikayeden ilerliyorum ama otomatik olarak DLC'lerle birleşir mi oyun? Blood and Sine ve Hearts of Stone var diye biliyorum GOTY'de.
blood and wine ve hearts of stone dlclerine görev olarak başlıyosun 30 lvlda geliyor zaten görevlerin yanında da dlc işareti var zamanı gelince başlicaksın ana hikayeyle tamamen bi bağlantısı yok genel olarak oyun evreni ve geraltla bağlantısı var ama en az oyun hikayesi kadar iyi

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
blood and wine ve hearts of stone dlclerine görev olarak başlıyosun 30 lvlda geliyor zaten görevlerin yanında da dlc işareti var zamanı gelince başlicaksın ana hikayeyle tamamen bi bağlantısı yok genel olarak oyun evreni ve geraltla bağlantısı var ama en az oyun hikayesi kadar iyi
ben şuan doğru ilerliyorum değil mi? Oyuna girince en üstte oyuna başla dedim hep oradan devam ettim. Eğer biliyorsan Baron'un ailesini arıyordum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şuan ben bende bulunan DLC'lerden anlık faydalanabilir miyim? (item konusunda) yoksa DLC'lerin sırası gelince mi? Bu arada normal hikayeden ilerliyorum ama otomatik olarak DLC'lerle birleşir mi oyun? Blood and Sine ve Hearts of Stone var diye biliyorum GOTY'de
Evet, seni bir yerden sonra Heart of Stone ve Blood amd Wine dlclerine aktarıyor.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,688
İsim
Kerem Çavuş
teşekkürler

evet oyuna giriş ekranında ilk başta oyuna başla dedim sonra hep orada. devam ettim
direkt barondan başlamaman gerek kaer morhende balkon manzarasıyla başlaman lazımdı eğer o sahneleri falan gördüysen doğru gidiyosun

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
direkt barondan başlamaman gerek kaer morhende balkon manzarasıyla başlaman lazımdı eğer o sahneleri falan gördüysen doğru gidiyosun
yok yok direk değil şuan oradayım, ilk başta yennefer ile bir şatodaydım sonra açık dünyada sırasıyla görevleri yaptım yenneferi aradım falan

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
yeni gelecek güncelleme de sistem gereksinimi artacak mı? Şuan ekran kartım sıkıntılı o yüzden 30 FPS alıyorum. Bu düşer mi?
RTX ve DLSS desteği gelecek sadece. Hikayede bir değişiklik yok. Oyun da zaten hemen hemen bugsuz. Eğer RTX açacak sistemin yoksa oynamaya devam et hocam.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,572
İsim
Oğuz
yok yok direk değil şuan oradayım, ilk başta yennefer ile bir şatodaydım sonra açık dünyada sırasıyla görevleri yaptım yenneferi aradım falan
Doğru yerdesin. Dlc'ler görev olarak geliyor, öyle başlıyorsun. Yani hepsi tek harita üzerinden genişleyerek devam ediyor. İstersen ana hikayesiz de dlcleri oynayabiliyorsun. Ana hikayeyi oynamdan da DLC'lere gidip tekrar ana hikaye'ye dönebiliyorsun. Hatta bu durumda farklı oyun senaryoları çıkabiliyor fakat normal olması gereken şimdi oynadığın gibi.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
tamam doğru yerdesin sıkıntı yok
Doğru yerdesin. Dlc'ler görev olarak geliyor, öyle başlıyorsun. Yani hepsi tek harita üzerinden genişleyerek devam ediyor. İstersen ana hikayesiz de dlcleri oynayabiliyorsun. Ana hikayeyi oynamdan da DLC'lere gidip tekrar ana hikaye'ye dönebiliyorsun. Hatta bu durumda farklı oyun senaryoları çıkabiliyor fakat normal olması gereken şimdi oynadığın gibi.
RTX ve DLSS desteği gelecek sadece. Hikayede bir değişiklik yok. Oyun da zaten hemen hemen bugsuz. Eğer RTX açacak sistemin yoksa oynamaya devam et hocam.
teşekkür ederim hepinize

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular