Neler Yeni

Witcher kolyesi önerir misiniz? Ne tip erkeklere zincir kolyeler yakışır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar şimdi iki sorum var.
1- Ne tarz erkeklere zincir kolyeler yakışır? Yani illa bol giyinen böyle "cool" olmak mı lazım? Ben "cool" olmaktan çok daha rahat, İngilizce kelime için kusura bakmayın daha "casual" biriyim. Bana zincir kolye olur mu?
2-Eğer olursa The Witcher kolyesi önerir misiniz? Aşağıdakileri buldum ama ne kadar iyidir bilmiyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İsteyen herkes takabilir de sana tavsiyem bu kolye yerine kurt simgesinin yuvarlak çerçeveden çıkmayan yani dizideki kolyeden alman olacaktır.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsteyen herkes takabilir de sana tavsiyem bu kolye yerine kurt simgesinin yuvarlak çerçeveden çıkmayan yani dizideki kolyeden alman olacaktır.
Ya herkes takabilir doğru da yakışır mı işte? Ben öyle ortamın "cool" çocuğu değilim. Ben genelde bilgi deposu rahat bir çocuğum.

Bir de dizideki kolyeyi nasıl bulabilirim? Kaliteli ama çok uçuk olmayan bir site var mı? Amazon'a baktım da 1000 liralıklar falan var. Beni aşar.

Rulep

80+ Gold

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ya herkes takabilir doğru da yakışır mı işte? Ben öyle ortamın "cool" çocuğu değilim. Ben genelde bilgi deposu rahat bir çocuğum.
Kolyenin cool kelimesi ile bir bağlantısı yok sadece bir aksesuar. Kolye takmayan cool olmuyor mu o zaman? Kendine yakıştırıyorsan takarsın düşünülecek bir yanı yok.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Bir de dizideki kolyeyi nasıl bulabilirim? Kaliteli ama çok uçuk olmayan bir site var mı? Amazon'a baktım da 1000 liralıklar falan var. Beni aşar.
İlk şey için bir şey diyemeyeceğim ama telefondan attığın linke girince benzer ürünlerde oyundaki kolyeyi 100 tl civarında görmüştüm.

Deri cekete şu kolyeyi taksan bile mis gibi oturur. İnsana göre kolye takılma muamelesini yanlış buluyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolyenin cool kelimesi ile bir bağlantısı yok sadece bir aksesuar. Kolye takmayan cool olmuyor mu o zaman? Kendine yakıştırıyorsan takarsın düşünülecek bir yanı yok.
Öyle değil. Şimdi mesela bir ürün birine hiç olmayabilir. Mesela bana oversize salaş olanlar çok gıcık oluyor.
Kolye de işte yakışır mı yakışmaz mı onun şeyindeyim.
@Ayrton
inke girince benzer ürünlerde oyundaki kolyeyi 100 TL civarında görmüştüm.
100 TL sence çok ucuz değil midir yani bazılarını gördüm trendyoldan, adamınki direkt kırılmış.
Yoksa normali bu bilmediğimden soruyom.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Oyunda ki büyük kolyeden yok mu süs alacağım?

Top Bottom