Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,528
Ve başka sevdiğiniz evrenleri önerir misiniz ?
Ne alakası var ? İnternette 5'li , 6'lı ve 7'li setler satılıyor. Yanlış almak istemedim. Bilgin yoksa konuşma.konu açmak için açmayın allah aşkına
7li varsa 7 kitaptır canım benim.bilgin yoksa diyor bide yerim yaNe alakası var ? İnternette 5'li , 6'lı ve 7'li setler satılıyor. Yanlış almak istemedim. Bilgin yoksa konuşma.
Anlamıyorsun sanırım. 5'li de var 6'lı da var 7'li de var.7li varsa 7 kitaptır canım benim.bilgin yoksa diyor bide yerim ya![]()
anlamayan sensin farkında değil misin? 7'li kitap varsa demek ki 7 tane kitabı var ki öyle bir set var.5li olanlar eskiden kalma çeviri daha çıkmamıştı.bide bilmiş konuşuyor çok tatlı.Anlamıyorsun sanırım. 5'li de var 6'lı da var 7'li de var.
Neden tilt etmeye çalışıyorsun ? Sıkıntıların mı var ? Kavga arıyorsan burada bulamazsın. Neyse daha araştırıp anlarım. @Mehmet Yılmaz Konu kilit.anlamayan sensin farkında değil misin? 7'li kitap varsa demek ki 7 tane kitabı var ki öyle bir set var.5li olanlar eskiden kalma çeviri daha çıkmamıştı.bide bilmiş konuşuyor çok tatlı.