Neler Yeni

Witcher Serisindeki İnanılmaz İndirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Erman Yıldırım
ilk ikinci ve üçüncü oyun toplam 8.42$ yani 300tl (steam üzerinde)

witcher 3 ü oynamıştım daha önce ama pek sevemedim yinede 1 ve 2. oyun için alınmaya değermi

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Ali Gezen

witcher 3 ü oynamıştım daha önce ama pek sevemedim yinede 1 ve 2. oyun için alınmaya değermi
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama çok iyi oyun ben ilk oyunundan başlayıp oynamıştım grafiklere vs aldanmadan.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Göksel
sevmediysen alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bence güzel oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Erman Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama çok iyi oyun ben ilk oyunundan başlayıp oynamıştım grafiklere vs aldanmadan.
sevmediysen alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bence güzel oyun
ben daha çok çatışmalı aksiyon temalarını seviyorum bf1 oynuyorum şuan mükemmel bir oyun bana göre witcher 3 de oyunun başındaki gibi 7-8 kişiyle tek tek konuşup şunu dersem nolur bunu dersem nolur falan tarzı şeyler sunan oyunları pek sevemiyorum ayrıca şuana kadar paralı aldığım tek oyun bf1 karar veremiyorum o yüzden severmiyim oynamayı diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Onur Yücel

3 ü sevmediysen diğerlerini bırak sevmeyi deneyemezsin bile dostum. Salla gitsin alma yani.

Ben 1 ve 2 yi remastered yapacakları için almıştım indirimdeyken belki remastered çıkınca 1 ve 2 ye sahip olanlara özel indirim yaparlar diye 😂 bekleyenlere öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Erman Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 ü sevmediysen diğerlerini bırak sevmeyi deneyemezsin bile dostum. Salla gitsin alma yani.

Ben 1 ve 2 yi remastered yapacakları için almıştım indirimdeyken belki remastered çıkınca 1 ve 2 ye sahip olanlara özel indirim yaparlar diye 😂 bekleyenlere öneririm
doğru diyosun rdr2 ile titanfall2 aldım 650 TL'ye witcher serisi yerine

Top Bottom