rapozof 80+ Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 2 13 Kasım 2024 #1 herkese iyi forumlar bios güncellemesi yapmayı denemiştim yükledim fakat herhangi bir değişiklik olmadı sonra pc den dosyaları sildim sonra bilen birine yaptırırım diye sonra her pc yi açtığım da bu uyarı karşıma çıkıyor
herkese iyi forumlar bios güncellemesi yapmayı denemiştim yükledim fakat herhangi bir değişiklik olmadı sonra pc den dosyaları sildim sonra bilen birine yaptırırım diye sonra her pc yi açtığım da bu uyarı karşıma çıkıyor
W Wishbone 80+ Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 1 26 Kasım 2024 #2 Aynı hatayı bir arkadaşım da alıyor Discord açamıyor bundan dolayı çözüm bulabildiniz mi?
rapozof 80+ Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 2 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Wishbone yazmış: Aynı hatayı bir arkadaşım da alıyor Discord açamıyor bundan dolayı çözüm bulabildiniz mi? Devamı için tıklayın... başka sorunlardan dolayı format attım düzeldi
Wishbone yazmış: Aynı hatayı bir arkadaşım da alıyor Discord açamıyor bundan dolayı çözüm bulabildiniz mi? Devamı için tıklayın... başka sorunlardan dolayı format attım düzeldi