Neler Yeni

Wnt.com.tr güvenilir mi?

Gladiator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emircan AKOĞLU
Merhaba ben wnt.com.tr den 2 adet iPhone 11 satın aldım toplam 47 bin TL ye ama sipariş ettikten sonra şikayet var vs okudum içime korku düştü aydınlatır mısınız biliyorum şikayet vara kaldiysak Amazon u bile kötüleyen var ama yani genede 47k az bir para değil sıkıntı çıkar mı geç gelmesi pek önemli değil benim için ama kesin sorunsuz gelir mi.

Sipariş SS leri

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Keşke alışverişten önce baksaydınız.
Ben güvenemedim, alışveriş yapmam buradan açıkcası.

Ayrıca iphone 11'in max. 2 yıl ömrü kaldı. Almanızı tavsiye etmem.

Rulep

80+ Gold
Bu siteyi çok aradınız mı güvenilir bir sürü site varken neden yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Nur
Merhaba ben wnt.com.tr den 2 adet iPhone 11 satın aldım toplam 47 bin TL ye ama sipariş ettikten sonra şikayet var vs okudum içime korku düştü aydınlatır mısınız biliyorum şikayet vara kaldiysak Amazon u bile kötüleyen var ama yani genede 47k az bir para değil sıkıntı çıkar mı geç gelmesi pek önemli değil benim için ama kesin sorunsuz gelir mi.

Sipariş SS leri
Hocam iade yapılıyorsa iade edin derim. Zaten iade edilemiyorsa bir sorun vardır diye düşünüyorum. Daha güvenli sitelerden alın. Gerekirse biraz fazla verin ama paranız çöpe gitmesin.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,946
İsim
göksel yurtcan

Sipariş SS leri
amazonu beğenmeyip buradan alıyorsanız siz zaten dolandırılmayı hak etmişsiniz hocam

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sikayetvar sitesinde sikayet gormekten normal ne olabilir? wnt'de bir suru alisveris yapan kisi var. Site kotu ama urununu alan bir suru kisi gordum. Dolandirici olduklarini sanmam. Sadece kotu bir alisveris sitesi o kadar.

Hasan344

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,168
Üyeler
160,205
Son üye
egehannergis
Top Bottom