Wnt.com.tr güvenilir mi?

Gladiator

80+
Reaksiyon skoru
91
Merhaba ben wnt.com.tr den 2 adet iPhone 11 satın aldım toplam 47 bin TL ye ama sipariş ettikten sonra şikayet var vs okudum içime korku düştü aydınlatır mısınız biliyorum şikayet vara kaldiysak Amazon u bile kötüleyen var ama yani genede 47k az bir para değil sıkıntı çıkar mı geç gelmesi pek önemli değil benim için ama kesin sorunsuz gelir mi.

Sipariş SS leri

Keşke alışverişten önce baksaydınız.
Ben güvenemedim, alışveriş yapmam buradan açıkcası.

Ayrıca iphone 11'in max. 2 yıl ömrü kaldı. Almanızı tavsiye etmem.

Keşke alışverişten önce baksaydınız.
Ben güvenemedim, alışveriş yapmam buradan açıkcası.

Ayrıca iphone 11'in max. 2 yıl ömrü kaldı. Almanızı tavsiye etmem.
adam 11 i al alma dsmiyor ki ona karar kılmış zaten ama hepsburafa falan dururken bu siteden niye alırsın ki az parada vermemis

Merhaba ben wnt.com.tr den 2 adet iPhone 11 satın aldım toplam 47 bin TL ye ama sipariş ettikten sonra şikayet var vs okudum içime korku düştü aydınlatır mısınız biliyorum şikayet vara kaldiysak Amazon u bile kötüleyen var ama yani genede 47k az bir para değil sıkıntı çıkar mı geç gelmesi pek önemli değil benim için ama kesin sorunsuz gelir mi.

Sipariş SS leri
Hocam iade yapılıyorsa iade edin derim. Zaten iade edilemiyorsa bir sorun vardır diye düşünüyorum. Daha güvenli sitelerden alın. Gerekirse biraz fazla verin ama paranız çöpe gitmesin.

Sipariş SS leri
amazonu beğenmeyip buradan alıyorsanız siz zaten dolandırılmayı hak etmişsiniz hocam

Sikayetvar sitesinde sikayet gormekten normal ne olabilir? wnt'de bir suru alisveris yapan kisi var. Site kotu ama urununu alan bir suru kisi gordum. Dolandirici olduklarini sanmam. Sadece kotu bir alisveris sitesi o kadar.

Geri