Wolfenstein 2: New Collosus Türkçe yama olmuyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

LeonKennedy9

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar bulduğum her yamayı denedim ama her seferinde crash dump hatası veriyor. Oyunu orijinal Steam'den aldım. Bunun çözümü yok mu ya? İngilizce oynamak istemiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Çok ayıp ''ingilizce oynamak istemiyorum'' demişsin başka bir dil önermişim sana.Lise ingilizce derslerini baştan almanı öneriri

Çok ayıp ''ingilizce oynamak istemiyorum'' demişsin başka bir dil önermişim sana.Lise ingilizce derslerini baştan almanı öneririm.
Kes bence sesini anladık yarım zekalı bir ucubesin ama bu kadar belli etme çok mizah yapacaksan Tiktok gir senle aynı yaş seviyesine sahiplerle iyi anlaşabilirsin :) .

Almanca oynayabilirsin.
Arkadaş Türkçe yama kurmak istiyor ve olmuyor, İngilizce de oynamak istemiyor. Almanca oynamak istese hemen oyun içinden değiştirebilir. Biraz beynini kullansan anlayabilirsin çok bilmiş

Arkadaş Türkçe yama kurmak istiyor ve olmuyor, İngilizce de oynamak istemiyor. Almanca oynamak istese hemen oyun içinden değiştirebilir. Biraz beynini kullansan anlayabilirsin çok bilmiş
Zeka olsa o yorumu yazmaz zaten dostum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sevgili donanım arşivi moderasyon ekibi ben arkadaşa laf ettim diye eksi puan vermek yerine bu tarz insanları bu foruma almasanız bence bu tarz durumlar hiç yaşanmaz :).

Arkadaşlar bulduğum her yamayı denedim ama her seferinde crash dump hatası veriyor. Oyunu orijinal Steam'den aldım. Bunun çözümü yok mu ya? İngilizce oynamak istemiyorum.
Bende ilk oyunu oynadıktan sonra türkçe yama olmadığı için bırakmak zorunda kalmıştı. Maalesef bir çözümü yok ben çok araştırmıştım. Eğer bulabilirsen bana da haber et

Buna niye bu kadar içerlemişler. Almanca olunca bence oyun havasını daha iyi yansıtabilir.
Almanca daha güzel oyun.İlgili arkadaşımız yaşı küçük kanı kaynayan birisi belli ki.Yama arayışına girip sorun yaşayınca sorunun çözümünü yama sağlayıcısında değil de forumda arıyor.Bide sağa sola kafanı kullan şeklinde hakaretler ediyor :D Kafasını derslerinde kullansa burda yama için dilenmezdi .d

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri