Enes34Nacir
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,732
OkAbi yok siz cidden burayı kıraathane yapmışsınız neden technopatı seçiyor millet daha iyi anlıyorum.

OkAbi yok siz cidden burayı kıraathane yapmışsınız neden technopatı seçiyor millet daha iyi anlıyorum.
Herkesi ciddiye alıp cevap verirsen kafayı yersin. Sırf gerçek hayatta asosyallikten kafayı yiyip burada ilgi çekmeye çalışan çok insan var engelle geç.Ya şaka mısınız siz ben oyunun havasını mı diyorum? Konuşulanları anlamadıktan sonra ne yapayım ben alman atmosferini az kafanı kullan.
Kafanı ben değil de sen kullansaydın, oyunu korsan indirdikten sonra türkçe yamanın çalıştığını akıl edebilirdin.Ya şaka mısınız siz ben oyunun havasını mı diyorum? Konuşulanları anlamadıktan sonra ne yapayım ben alman atmosferini az kafanı kullan.
Cidden acıyorum seni doğuran aileye böyle bir utanç kaynağı zor olmalı.Almanca daha güzel oyun.İlgili arkadaşımız yaşı küçük kanı kaynayan birisi belli ki.Yama arayışına girip sorun yaşayınca sorunun çözümünü yama sağlayıcısında değil de forumda arıyor.Bide sağa sola kafanı kullan şeklinde hakaretler ediyorKafasını derslerinde kullansa burda yama için dilenmezdi .d
Almanca daha güzel oyun.İlgili arkadaşımız yaşı küçük kanı kaynayan birisi belli ki.Yama arayışına girip sorun yaşayınca sorunun çözümünü yama sağlayıcısında değil de forumda arıyor.Bide sağa sola kafanı kullan şeklinde hakaretler ediyorKafasını derslerinde kullansa burda yama için dilenmezdi .d
Hayır çalışmıyor ben onu da denedim zamanında. Yanlış bilgi vermeKafanı ben değil de sen kullansaydın, oyunu korsan indirdikten sonra türkçe yamanın çalıştığını akıl edebilirdin.
***** mısın orijinal varken nerden bileyim korsanı.Kafanı ben değil de sen kullansaydın, oyunu korsan indirdikten sonra türkçe yamanın çalıştığını akıl edebilirdin.
Bende çalışmıyor olmasa neden böyle bir bilgi vereyim?Hayır çalışmıyor ben onu da denedim zamanında. Yanlış bilgi verme
Link alabilir miyim? Bir bakalımBende çalışmıyor olmasa neden böyle bir bilgi vereyim?
Ulan amini siktim ben yapınca nedn sorun yaşamadım becerememis laf atıyor millete amcik kafalıAbi yok siz cidden burayı kıraathane yapmışsınız neden technopatı seçiyor millet daha iyi anlıyorum.
Senile konuşurken gerek kalmıyor.Wolfenstein II The New Colossus İndir - Torrent Oyun indir, Full Oyun, Tek Link Oyun Yükle Demo
Wolfenstein II The New Colossus PC indir Wolfenstein® II: The New Colossus ™, ödüle layık görülen studio MachineGames tarafından geliştirilen eleştirmenlerce alkışlanan Wolfenstein®: The New Order'ın son derece beklenen devamıdır. Endüstri lideri id Tech® 6'nın hayata geçirdiği canlandırıcı bir...0.torrentoyunindir.pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kafanı kullandığını sanıyordum pardon.
********** ****** evladı kaç yol denedim beceremedim konu açtım madem sen yaptın insan gibi yazabilirsin buraya şöyle yapılır diye.Ulan amini siktim ben yapınca nedn sorun yaşamadım becerememis laf atıyor millete amcik kafalı
fkişgspğhppnnUlan amini siktim ben yapınca nedn sorun yaşamadım becerememis laf atıyor millete amcik kafalı
Yok hocam denemişim burayı 11 haziranda olmamış. Zaten internette sadece 1 türkçe yama var hiçbir sürüme uyumlu değil.Wolfenstein II The New Colossus İndir - Torrent Oyun indir, Full Oyun, Tek Link Oyun Yükle Demo
Wolfenstein II The New Colossus PC indir Wolfenstein® II: The New Colossus ™, ödüle layık görülen studio MachineGames tarafından geliştirilen eleştirmenlerce alkışlanan Wolfenstein®: The New Order'ın son derece beklenen devamıdır. Endüstri lideri id Tech® 6'nın hayata geçirdiği canlandırıcı bir...0.torrentoyunindir.pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kafanı kullandığını sanıyordum pardon.