Neler Yeni

Wolfenstein 2: New Collosus Türkçe yama olmuyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya şaka mısınız siz ben oyunun havasını mı diyorum? Konuşulanları anlamadıktan sonra ne yapayım ben alman atmosferini az kafanı kullan.
Herkesi ciddiye alıp cevap verirsen kafayı yersin. Sırf gerçek hayatta asosyallikten kafayı yiyip burada ilgi çekmeye çalışan çok insan var engelle geç.

Ya şaka mısınız siz ben oyunun havasını mı diyorum? Konuşulanları anlamadıktan sonra ne yapayım ben alman atmosferini az kafanı kullan.
Kafanı ben değil de sen kullansaydın, oyunu korsan indirdikten sonra türkçe yamanın çalıştığını akıl edebilirdin.

Almanca daha güzel oyun.İlgili arkadaşımız yaşı küçük kanı kaynayan birisi belli ki.Yama arayışına girip sorun yaşayınca sorunun çözümünü yama sağlayıcısında değil de forumda arıyor.Bide sağa sola kafanı kullan şeklinde hakaretler ediyor :D Kafasını derslerinde kullansa burda yama için dilenmezdi .d
Cidden acıyorum seni doğuran aileye böyle bir utanç kaynağı zor olmalı.

Almanca daha güzel oyun.İlgili arkadaşımız yaşı küçük kanı kaynayan birisi belli ki.Yama arayışına girip sorun yaşayınca sorunun çözümünü yama sağlayıcısında değil de forumda arıyor.Bide sağa sola kafanı kullan şeklinde hakaretler ediyor :D Kafasını derslerinde kullansa burda yama için dilenmezdi .d

Senden sonra aynısını bende yazdım xd

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafanı kullandığını sanıyordum pardon.
Senile konuşurken gerek kalmıyor.

Ulan amini siktim ben yapınca nedn sorun yaşamadım becerememis laf atıyor millete amcik kafalı
********** ****** evladı kaç yol denedim beceremedim konu açtım madem sen yaptın insan gibi yazabilirsin buraya şöyle yapılır diye.

Kafanı kullandığını sanıyordum pardon.
Yok hocam denemişim burayı 11 haziranda olmamış. Zaten internette sadece 1 türkçe yama var hiçbir sürüme uyumlu değil.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri