Selamlar, dostlarım bildiğiniz gibi Wolfteam Classic çıktı ama legal bir şekilde ülkemizde oynanamıyor.
Şimdi sizlere Wolfteam Classic'i Türkiye de oynamak için yapmanız gerekenleri göstereceğim.
Öncellikle aşağıda gördüğünüz ülke lokasyonlarından herhangi biri ile hesap açacağız ve oyuna da o ülkeden giriş yapacağız.
Benim sizlere önerim Singapur olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Lazım olanlar : VPN uygulamaları (TouchVPN ve HolaVPN)
Öncellikle bizlere 2 adet VPN lazım olacak biri tarayıcı için biri Windows için.
Çünkü Windows üzerinden VPN etkinleştirdiğimiz de algılamama durumu olabiliyor.
O yüzden tarayıcı için
HolaVPN , Windows için
TouchVPN kullanacağız.
1-Steam Hesabı Oluşturma.
Öncelikle Steam hesap oluşturma sekmesini tarayıcımızdan açıyoruz ve tarayıcımıza eklediğimiz HolaVPN uygulamasından Singapur seçiyoruz.
Şu görüntü ile karşılaştığınız zaman hesap oluşturmaya hazırsınız demektir.
Bu kısımda doğrulama yaparken sıkıntı olabiliyor olabildiğince hızlı yapmaya çalışın.
Alıntıyı görüntüle
2-Steam'e giriş.
Hesabınızı başarılı bir şekilde oluşturduktan sonra Windows için indirdiğimiz TouchVPN uygulamasını açıyoruz ve Singapur'u seçip bağlanıyoruz.
Ardından oluşturduğunuz Steam hesabınıza Windows uygulamasından giriş yapıyorsunuz.
Ve Mağazaya girip arama çubuğuna 'Wolfteam Classic' yazıp indir butonuna tıkladığınız anda indirme işlemi başlıyor.
Alıntıyı görüntüle
Edit : Steam'i İngilizce yapmanız gerekli yoksa hata veriyor.
Sunucu olarak Arjantin seçin ben Singapur da bir takım hatalar yaşadım.
Arjantin seçtiğim de ping 150-180 arası gezdi ama gram donma , takılma yoktu..
İşte Wolfteam Classic ülkemizde oynamak bu kadar basit.
İndirme yaparken hızlı olması için VPN'i devre dışı bırakmanızı öneririm hızlı indirmesi için.
Herhangi bir sorun olmaz ama indirmeden sonra açmayı da unutmayın.
Bugünlük rehberim bu kadardı keyifli oyunlar !
Rehberimi beğendiyseniz 'Beğen' reaksiyonu gösterirseniz sevinirim.
Seviliyorsunuz Muck