Neler Yeni

WOOTING 60 HE vs VGN VXE ATK68

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
Tuş eğer işinize yarıyorsa vgn almanız daha mantıklı. Bir şey ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılamıyorsa sizin için en iyisi değildir.
valla kod için bir tane dandik ekstra bir şey alırım diye düşünüyordum wooting sadece oyun için kullanırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Performans olarak wooting daha iyi olduğu için wooting almak daha mantıklı değil mi? Kod yazarken yön tuşları işe yarıyor diye aklım orada bu arada.
biri 0.1mm biri 0.2 mm

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
3 klık bir fark olacağını düşünmüyorum pek açıkçası
Hocam merhaba tekrardan, biraz daha baktım da ben zaten 0.1mm gibi çok düşük bir ayarda kullanacağımı zannetmiyorum, max 0.4e çekerim çünkü inanılmaz hassas oluyor. Gamepad özelliği de ilgimi çekmiyor açıkçası. Bu beklentiler karşısında VGN daha mantıklı değil mi? Yani genel olarak baktığımda VGN kullanımı, hissiyatı daha iyi, yön tuşları benim için bir avantaj, fps oyunları açısından milimlik dahi bir fark yaşar mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Hocam merhaba tekrardan, biraz daha baktım da ben zaten 0.1mm gibi çok düşük bir ayarda kullanacağımı zannetmiyorum, max 0.4e çekerim çünkü inanılmaz hassas oluyor. Gamepad özelliği de ilgimi çekmiyor açıkçası. Bu beklentiler karşısında VGN daha mantıklı değil mi? Yani genel olarak baktığımda VGN kullanımı, hissiyatı daha iyi, yön tuşları benim için bir avantaj, fps oyunları açısından milimlik dahi bir fark yaşar mıyım?
Yasamazsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
Merhaba, klavyeyi aldınız mı ? Memnunmusunuz ?
Merhaba, henüz alamadım şehir dışına çıktığımdan dolayı, geldiğimde alacağım alınca bilgilendiririm fakat uzun sürebilir. Eğer ilgileniyorsan Swarcow'un youtube kanalında incelemesi var gayet detaylı bir şekilde.

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
Hocam biraz sonradan ama bende ikisi arasında kaldım wooting 5800tl vgn 4300 hangisini almak mantıklı elinizde hangi klavye var

Top Bottom