Wooting 60HE, Apex Pro Mini ve Iqunix F60 karşılaştırması

arune00

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Wooting ve Apex arasındaki farkların ne olduğunu merak ediyordum. Bir süredir kompakt bir klavye almayı düşünüyordum. Avrupa'da yaşıyorum, bu yüzden Apex Pro Mini neredeyse anında gelirken kur yapan 60HE'yi sipariş edersem yaklaşık 3 ay beklemem gerekecek. RGB'yi çok fazla sevmediğim için Iqunix'in en iyi göründüğünü düşünüyorum. Yani evet, bu ürünler arasında herhangi bir önemli fark olup olmadığını merak ediyordum, bu nedenle, seçimim için dikkate almam gerektiğine inandığınız herhangi bir şey biliyorsanız, bir yanıt için minnettar olurum. Okuduğunuz için teşekkürler.

Merhaba Wooting ve Apex arasındaki farkların ne olduğunu merak ediyordum. Bir süredir kompakt bir klavye almayı düşünüyordum. Avrupa'da yaşıyorum, bu yüzden Apex Pro Mini neredeyse anında gelirken kur yapan 60HE'yi sipariş edersem yaklaşık 3 ay beklemem gerekecek. RGB'yi çok fazla sevmediğim için Iqunix'in en iyi https://xender.vip/ göründüğünü düşünüyorum. Yani evet, bu ürünler arasında herhangi bir önemli fark olup olmadığını merak ediyordum, bu nedenle, seçimim için dikkate almam gerektiğine inandığınız herhangi bir şey biliyorsanız, bir yanıt için minnettar olurum. Okuduğunuz için teşekkürler.
I got this,...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,293
Üyeler
183,727
Son üye
wexla
Geri