Neler Yeni

Çözüldü✓ Word hizalama problemi

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Arkadaşlar ben bitirme tezimi yazarken şöyle bir hatayla karşılaştım, çözemediğim için sizlere sormak istedim. İki sayfa aynı hizada olması gerekirken değil. Sayfa düzeninden tutun, tüm her şeye kadar aynı iki sayfa. Ama bir türlü düzeltemedim.

Aralık kısmında önce yazan yerde 24 nk yazıyor ya ben orayı 0da yapsam satır değişmiyor alta üste kaymıyor yani 100+ de yapsam değişmiyor. Problemin burada olduğunu anladım. Ancak çözümün ne olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ekler

• faasdasda.png
    faasdasda.png
    9.1 KB · Hit: 38
  • sadadasda.png
    sadadasda.png
    198.7 KB · Hit: 42

Aatrox

80+
Dahası  
Arkadaşlar ben bitirme tezimi yazarken şöyle bir hatayla karşılaştım, çözemediğim için sizlere sormak istedim. İki sayfa aynı hizada olması gerekirken değil. Sayfa düzeninden tutun, tüm her şeye kadar aynı iki sayfa. Ama bir türlü düzeltemedim.

Aralık kısmında önce yazan yerde 24 nk yazıyor ya ben orayı 0da yapsam satır değişmiyor alta üste kaymıyor yani 100+ de yapsam değişmiyor. Problemin burada olduğunu anladım. Ancak çözümün ne olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hocam boşluk kalmış olabilir mi? gözünüzden kaçmıştır belki

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam boşluk kalmış olabilir mi? gözünüzden kaçmıştır belki
yok kral sayfalar tamamen aynı, o nk kısmı varya onu 100+ya çıkarsam bile hareket etmiyor düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdide sayfa sonunda 2 tane şu işaretten var. Birini kaldırdığımda yukarı aşağı hareket ettirebiliyorum. Ama kaldıramadım lanet olası simgeyi ya

Ekler

• dsaads.png
    dsaads.png
    67.1 KB · Hit: 43
Top Bottom