Neler Yeni

Wordpress için Hosting Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
Merhabalar wordpress site tasarımcısıyım kendime uygun c panelli hosting arıyorum önerileriniz nedir

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Cenuta Kaziyeri baya beğendim fiyatına göre baya iyi özellikleri var peki çok sorun çıkarırlarmı yada güvenilirlermi
Kayizer'in Discord Sunucusunda Vergi Levhaları Vardı Yanlış Hatırlamıyorsam Ki Zaten Whatsapp Destek Hatları Vardı Diye Hatırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kayizer'in Discord Sunucusunda Vergi Levhaları Vardı Yanlış Hatırlamıyorsam Ki Zaten Whatsapp Destek Hatları Vardı Diye Hatırlıyorum
Varmış Whatsapp Destek Hatları

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Varmış Whatsapp Destek Hatları
guzel hosting iyi mi? sizce ve bu sitelerden domainde alsam sorun olurmu

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
guzel hosting iyi mi? sizce ve bu sitelerden domainde alsam sorun olurmu
Yani Domain Vs Alabilirsiniz Ama İllaki Daha Uyguna Verenler Vardır Fakat Kendisinden Alırsanız Daha Koaly Bağlanacaktır Daha Önce Hiç Denemedim Ama Kullanabilirsiniz Falan Diye Çok Fazla İyi Yorum Bulunmakta

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani Domain Vs Alabilirsiniz Ama İllaki Daha Uyguna Verenler Vardır Fakat Kendisinden Alırsanız Daha Koaly Bağlanacaktır Daha Önce Hiç Denemedim Ama Kullanabilirsiniz Falan Diye Çok Fazla İyi Yorum Bulunmakta
evet ben natro kullanıyorum domain ve hostingi kolayca bağlandı tavsiyeniz için teşekkürler

Hocam bende hosting almayı planlıyorum, sanırım Cenuta alacağım, yorumları falan çok iyi zaten profesyonel bir şey yapmayacağım.
hocam herkes turhost u tavsiye ediyor bide ona bakıcam güzelse sizede söylerim

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Cenuta Kaziyeri baya beğendim fiyatına göre baya iyi özellikleri var peki çok sorun çıkarırlarmı yada güvenilirlermi
Ben Kayizer'den VDS sunucu kiralamıştım, çok memnun kaldım. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
Hocam bende hosting almayı planlıyorum, sanırım Cenuta alacağım, yorumları falan çok iyi zaten profesyonel bir şey yapmayacağım.
hocam turhost büyük işler için gerçektende baya pahalı ya sizin için olmayabilir

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
evet ben natro kullanıyorum domain ve hostingi kolayca bağlandı tavsiyeniz için teşekkürler

hocam herkes turhost u tavsiye ediyor bide ona bakıcam güzelse sizede söylerim
Önemlimi Bilmiyorum Ama Bedava Olarak Ssl Sertifikası Veren Bir Site Var Yani Sol Üstteki kilit Simgesini Sağlayan Şeydir Ssl Sertifikası Çoğunlukla Hostinglerin Yanında Bulunuyor Fakat Bulunmazsa YouTube Da Videolarına Bakabilirsiniz Site;

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
Ben Kayizer'den VDS sunucu kiralamıştım, çok memnun kaldım. :)Hocam bende wordpress ile site yapıyorum
1619354825781.png

Hocam bende site yapıyorum işim bu bu hostingi alsammı diye düşünüyorum ama bu kadar ucuz olmasıda beni yanıltmıyor değil

Top Bottom