cagdas8300
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Merhabalar wordpress site tasarımcısıyım kendime uygun c panelli hosting arıyorum önerileriniz nedir
Cenuta veya Turhost kullanılabilir gibi.
Cenuta Kaziyeri baya beğendim fiyatına göre baya iyi özellikleri var peki çok sorun çıkarırlarmı yada güvenilirlermiKayizer Olabilir Önerebilirim
Kayizer'in Discord Sunucusunda Vergi Levhaları Vardı Yanlış Hatırlamıyorsam Ki Zaten Whatsapp Destek Hatları Vardı Diye HatırlıyorumCenuta Kaziyeri baya beğendim fiyatına göre baya iyi özellikleri var peki çok sorun çıkarırlarmı yada güvenilirlermi
Varmış Whatsapp Destek HatlarıKayizer'in Discord Sunucusunda Vergi Levhaları Vardı Yanlış Hatırlamıyorsam Ki Zaten Whatsapp Destek Hatları Vardı Diye Hatırlıyorum
guzel hosting iyi mi? sizce ve bu sitelerden domainde alsam sorun olurmuKayizer'in Discord Sunucusunda Vergi Levhaları Vardı Yanlış Hatırlamıyorsam Ki Zaten Whatsapp Destek Hatları Vardı Diye Hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Varmış Whatsapp Destek Hatları
![]()
Türkiye'nin En Hızlı Hosting Firması - Kayizer.com
Türkiye'nin En Hızlı hosting firmasında rakipsiz fiyatlar ile web siteni barındırma şansını hemen yakala!kayizer.com
Yani Domain Vs Alabilirsiniz Ama İllaki Daha Uyguna Verenler Vardır Fakat Kendisinden Alırsanız Daha Koaly Bağlanacaktır Daha Önce Hiç Denemedim Ama Kullanabilirsiniz Falan Diye Çok Fazla İyi Yorum Bulunmaktaguzel hosting iyi mi? sizce ve bu sitelerden domainde alsam sorun olurmu
Hocam bende hosting almayı planlıyorum, sanırım Cenuta alacağım, yorumları falan çok iyi zaten profesyonel bir şey yapmayacağım.guzel hosting iyi mi? sizce ve bu sitelerden domainde alsam sorun olurmu
evet ben natro kullanıyorum domain ve hostingi kolayca bağlandı tavsiyeniz için teşekkürlerYani Domain Vs Alabilirsiniz Ama İllaki Daha Uyguna Verenler Vardır Fakat Kendisinden Alırsanız Daha Koaly Bağlanacaktır Daha Önce Hiç Denemedim Ama Kullanabilirsiniz Falan Diye Çok Fazla İyi Yorum Bulunmakta
hocam herkes turhost u tavsiye ediyor bide ona bakıcam güzelse sizede söylerimHocam bende hosting almayı planlıyorum, sanırım Cenuta alacağım, yorumları falan çok iyi zaten profesyonel bir şey yapmayacağım.
Ben Kayizer'den VDS sunucu kiralamıştım, çok memnun kaldım.Cenuta Kaziyeri baya beğendim fiyatına göre baya iyi özellikleri var peki çok sorun çıkarırlarmı yada güvenilirlermi
hocam turhost büyük işler için gerçektende baya pahalı ya sizin için olmayabilirHocam bende hosting almayı planlıyorum, sanırım Cenuta alacağım, yorumları falan çok iyi zaten profesyonel bir şey yapmayacağım.
Önemlimi Bilmiyorum Ama Bedava Olarak Ssl Sertifikası Veren Bir Site Var Yani Sol Üstteki kilit Simgesini Sağlayan Şeydir Ssl Sertifikası Çoğunlukla Hostinglerin Yanında Bulunuyor Fakat Bulunmazsa YouTube Da Videolarına Bakabilirsiniz Site;evet ben natro kullanıyorum domain ve hostingi kolayca bağlandı tavsiyeniz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam herkes turhost u tavsiye ediyor bide ona bakıcam güzelse sizede söylerim
Ben Kayizer'den VDS sunucu kiralamıştım, çok memnun kaldım.Hocam bende wordpress ile site yapıyorum