World War Z nasıl bir oyun? Hikayesi var mı?

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
6,661
Gamepass sahibiyim, World War Z'yi gördüm. Oyunun hikayesi var mı, varsa nasıl? Eğer yoksa oyundaki amacımız ne? Oyunu oynamaya ve indirmeye değer mi?

En İyi Cevap
CO-OP Campain ve Multiplayer seçenekleri var.
CO-OP seçeneğinde Online ve Offline seçenekleri de mevcut.
Offline olarak tek başına da oynayabiliyorsun.
5 Adet episode'dan oluşuyor oyun.
New York
Jerusalem
Moscow
Tokyo
ve Marseillie.

Bence oyuna bir şans verilebilir. Herkesin görüşü farklıdır fakat bence grafiksel anlamdan da hikaye anlamından da güzel denilebilir oyuna. Tabi oynamadığım için içeriği ile ilgili bir fikrim yok o konuda yardımcı olamayacağım

Hikayesini arkadaş yazmış.
Hocam dünyayı zombi salgını basmış ve sen ailen ile birlikte kurtulmaya çalışıyorsun bu film di normalde 2013 yapımı hatta o zamanlar izlerken küçüğüm diye korkmuştum ama filmi çok kalitelidir tavisye ederim.
Hocam dünyayı zombi salgını basmış ve sen ailen ile birlikte kurtulmaya çalışıyorsun bu film di normalde 2013 yapımı hatta o zamanlar izlerken küçüğüm diye korkmuştum ama filmi çok kalitelidir tavisye ederim.

CO-OP Campain ve Multiplayer seçenekleri var.
CO-OP seçeneğinde Online ve Offline seçenekleri de mevcut.
Offline olarak tek başına da oynayabiliyorsun.
5 Adet episode'dan oluşuyor oyun.
New York
Jerusalem
Moscow
Tokyo
ve Marseillie.

Bence oyuna bir şans verilebilir. Herkesin görüşü farklıdır fakat bence grafiksel anlamdan da hikaye anlamından da güzel denilebilir oyuna. Tabi oynamadığım için içeriği ile ilgili bir fikrim yok o konuda yardımcı olamayacağım

Hikayesini arkadaş yazmış.

En İyi Cevap
Hiç unuturmuyum ailem yok evde yanlızım küçüğüm açmışım bunu izliyom altıma edicektim o zamanlar karanlıktan bile korkan ben ve zombi filmi muhteşem ikili.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,262
Üyeler
175,184
Son üye
omertahaoztop
Geri