Çözüldü✓ WOYAX yada DEJİ SİTELERİ GÜVENİLİR Mİ ?

uomerlutfi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,177
Arkadaslar batarya alıcam ama bu iki site güvenilir mi? ? hepsiburada da mağazaları var ama neredeyse mağazaları ile aralarında 100 tl ye yakın fiyat farkı oluyor daha önce alışveriş yapan arkadaslar yardımcı olabilirler mi ?

İkisi de güvenilir siteler. Woyax ise Deji'nin premium ürünleridir.

Woyax kullanıyorum 1.5 yıldır iPhone 8 Plus cihazımda. Daha öncesinde Deji ve Rova batarya da kullandım ama Woyax gerçekten de premium kalitede.

Deji iyi ama woyax'ı bilemem
sitelerinden alısverı yapıcam sorun yasarmıyım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de güvenilir siteler. Woyax ise Deji'nin premium ürünleridir.

Woyax kullanıyorum 1.5 yıldır iPhone 8 Plus cihazımda. Daha öncesinde Deji ve Rova batarya da kullandım ama Woyax gerçekten de premium kalitede.
pekı nereden alısverıs yaptınız sitelerinden mı yoksa pazaryerlerindekı magazaarından mı? sitelerındekı adres yerı cok degıısk geldi güven vermeyınce bır sorayım dedim

pekı nereden alısverıs yaptınız sitelerinden mı yoksa pazaryerlerindekı magazaarından mı? sitelerındekı adres yerı cok degıısk geldi güven vermeyınce bır sorayım dedim
Dejiden alışveriş yaptık çok defa.

Kendi sitelerinden sipariş vermiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,717
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri