Neler Yeni

Wp bildirimleri kapali olmasına rağmen bildirimi geliyor

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Wp'de bazi gruplarin ve kişilerin bildirimlerini sessize aldım bildirim gelmesjn diye fakat onlar yazdıkları zaman telefonumda yukarda wpden gelen baglantinizi kontrol edin bildirimi cikiyor ve bu bildirim onlar yazdiginda cikiyo bildirimleri kapamama ragmen bir nevi bildirim geliyo yani ayrica hadi mesaj gelsin ama ses gelmesin ses geliyo mesaj gelmis gibi otuyo telefon ben bu sorunu nasil cozucem

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Wp'de bazi gruplarin ve kişilerin bildirimlerini sessize aldım bildirim gelmesjn diye fakat onlar yazdıkları zaman telefonumda yukarda wpden gelen baglantinizi kontrol edin bildirimi cikiyor ve bu bildirim onlar yazdiginda cikiyo bildirimleri kapamama ragmen bir nevi bildirim geliyo yani ayrica hadi mesaj gelsin ama ses gelmesin ses geliyo mesaj gelmis gibi otuyo telefon ben bu sorunu nasil cozucem
Ayarlardan veya whatsapın kendi ayarlarından bildirim izinlerini kapatın hocam

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
İnternet bağlantısı ile ilgili sorun oluşuyor. Bağlantı kalitesi iyi olursa çıkmaz o uyarı.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bulamadim
Ana Ekrana Gir whatsapp'a basili tut yaninda "İ" Yazan Yer var bas ona fotografdaki yere atiyor üstte bildirimler seçeneği olur ordan kapatırsan gelmez ama bu sefer hiç bildirim gelmez haberin olsun insallah samsung kullaniyorsundur

Burdan kapattınız değil mi hocam

Ekler

• Screenshot_20230421-082912_Settings.jpg
    Screenshot_20230421-082912_Settings.jpg
    129.8 KB · Hit: 26
  • Screenshot_20230421-083145_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230421-083145_WhatsApp.jpg
    95.1 KB · Hit: 22

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Ana Ekrana Gir whatsapp'a basili tut yaninda "İ" Yazan Yer var bas ona fotografdaki yere atiyor üstte bildirimler seçeneği olur ordan kapatırsan gelmez ama bu sefer hiç bildirim gelmez haberin olsun insallah samsung kullaniyorsundur

Burdan kapattınız değil mi hocam
Wpde bildirimler kapalı bazi sohbetlerin ben bütun bildirimlerin kapanmasini istemiyorum ama q sessizde olan grupta n mesaj geliyo digerlerinden zaten gelsin sessizde olandan gelmesin

İnternet bağlantısı ile ilgili sorun oluşuyor. Bağlantı kalitesi iyi olursa çıkmaz o uyarı.
Her dakika mi peki mobil bagli olsamda oyle normal bagli olsamsq

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Wpde bildirimler kapalı bazi sohbetlerin ben bütun bildirimlerin kapanmasini istemiyorum ama q sessizde olan grupta n mesaj geliyo digerlerinden zaten gelsin sessizde olandan gelmesin

Her dakika mi peki mobil bagli olsamda oyle normal bagli olsamsq
Olabilir. Telefonun çekim kalitesi de düşmüş olabilir. Önemli mesajınız yoksa silip tekrar yükleyin. Normalde sohbet yedeği alır telefona. Yine de siz önce bir yedek alıp sonra silip tekrar yükleyip bakın.

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Olabilir. Telefonun çekim kalitesi de düşmüş olabilir. Önemli mesajınız yoksa silip tekrar yükleyin. Normalde sohbet yedeği alır telefona. Yine de siz önce bir yedek alıp sonra silip tekrar yükleyip bakın.
Tamamdir bir bakiyim

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Sessize almak, kapatmak değil. Sesli bildirim kapalı oluyor sade. Pip sesi gelmiyor. Adı da zaten "sessize al".

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Sessize almak, kapatmak değil. Sesli bildirim kapalı oluyor sade. Pip sesi gelmiyor. Adı da zaten "sessize al".
Derdimi tam anlatamadım sanirim sessize aldim zaten ama yinede bildirim geliyoooo

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Kapatmak istediğin kişilerin üzerine basılı tut ve çıkan seçeneklerden çöp kutusunu seç ve sil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,655
Üyeler
165,560
Son üye
shin57
Top Bottom