Neler Yeni

WP kullanmayacaklara kötü bir haberim var.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Sizin bilgileriniz kimsenin eline geçmemesini istiyorsanız modemin fişini çekip telefon bilgisayar ne varsa kullanmamanız gerekir.

Yoksa her türlü bilgileri almak çok kolay.

Komando41.

80+ Silver
Zaten her türlü bilgilerimiz alanıyordu artık yasal oldu

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
whatsapp kullanmıycam diyen kişilerin çoğu instagram ve facebook kullanıyor, asıl ilginç olan bu bence.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Sizin bilgileriniz kimsenin eline geçmemesini istiyorsanız modemin fişini çekip telefon bilgisayar ne varsa kullanmamanız gerekir.

Yoksa her türlü bilgileri almak çok kolay.
Köy de sadece radyo ile yaşarsan bilgini çekemezler. Bir de benim bilgim değerli diyenlerin çoğu 7/24 telefon ve PC kullanan kişiler olunca daha komik oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

whatsapp kullanmıycam diyen kişilerin çoğu instagram ve facebook kullanıyor, asıl ilgin olan bu bence.
Signal'a bakıyorum. Adam Twitterdan Facebook'a sallıyor ama bir bakıyorum resmi İnstagram hesabı var.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Merhaba,
WP kullanmayacağım. Bunun nedeni veri hırsızlığı, veri güvenliği değil.
WP bu uygulamayı sadece Türkiye ye (belki başka ülkelerde vardır) zorunlu tutuyor.
Avrupa ülkelerine zorunlu tutmadı. Türkiye ye 3.sınıf ülke muamelesi yapıyor.
Signal candır.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Köy de sadece radyo ile yaşarsan bilgini çekemezler. Bir de benim bilgim değerli diyenlerin çoğu 7/24 telefon ve PC kullanan kişiler olunca daha komik oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Signal'a bakıyorum. Adam Twitterdan Facebook'a sallıyor ama bir bakıyorum resmi İnstagram hesabı var.
bizim türklerin bir ara kurduğu yaani arama motoru gibi, arama motoru kendi yapımımız ama google veri tabanına bağlı ve google dan giriş yapabiliyorsun.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Daha öncede bu bilgiler kullanılıyordu sadece legal hale getirmeye çalışıyorlar dava açılmasını önlemek için tiktokdada öyle veya başka bir uygulamada

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
hayır anlamıyorum adamlar bunu yapıyordu zaten ortaya bir anlaşmanın çıkmasının sebebi apple firması mark zekeriyabörke atar yaptı gizlilik haklarının hepsini kullanıcılarına sun onaylattır gibisinden şeyler söylendi aksi taktirde instagram,facebook,whatsapp gibi uygulamaların app stroredan kalkacak uyarısını verdi en başta takmasalarda birkaç haftaya böyle bir anlaşma metni çıktı izlediğim bir videoda bu bilgiyi almıştım galiba mesut çevikti

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
geçicek daha kaliteli bir uygulama olmadığı için whatsapp hala kullanılabilir bence

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bir şey bedavaysa oradaki ürün sizsiniz, bu kadar basit.

Top Bottom