Neler Yeni

WR 125R Supermoto ya çevirmek

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
şöyle düşün. wr125'in canı ciğeri az. çok gömülen bir amotisör ile

1 sağlam viraj yapamazsın
2. öyle kolay tak diye tekere kalkamazsın canı belli.
3. yol tutuşu azalır

keza bu motorlar arazi motorlarıdır. kafanda canlandır. bunu nasıl on road yani asfalt'a uyguın yaparım diye. olayı kavrıcaksın.

amotisör yağı biraz sıkı olursa az bişey konfordan düşer fakat yola tutunuşu daha iyi olur. supermoto'yu çevirdiklerinde ilk işleri amotisör yağını daha kalın bir yağ koymak oluyor.
tamamdır hocam eyvallah iyi geceler benim aklıma takılan başka soru olursa bu konu altına yazarım biraz daha derine inersem debriyajı sibop kapağını falanda değiştirmek zorunda kalırım herhalde 😀ben yatıyorum iyi geceler

GirayHan

80+ Platinum
tamamdır hocam eyvallah iyi geceler benim aklıma takılan başka soru olursa bu konu altına yazarım biraz daha derine inersem debriyajı sibop kapağını falanda değiştirmek zorunda kalırım herhalde 😀ben yatıyorum iyi geceler
iyi geceler dostum.

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
iyi geceler dostum.
Hocam biraz düşündüm de sizce bu masraf 125lik bir motora yapılır mı jant lastik takımı fren diski yağ mağ falan 40k ya yakın tutuyor bunun yerine 2 3 yıl sonra a2 ehliyeti alıp 30 35 beygirlik makinelere mi yapsam böyle şeyleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi geceler dostum.
x modeli küçük gelir mi bana aklımda da qj motor srk125r vardı 23 model acaba 0km srk mı alsam yoksa 2. el wr125x falan mı alsam 25k 30k km biri en kaliteli 2. çinli marka falan diğeri yamaha

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
Hocam biraz düşündüm de sizce bu masraf 125lik bir motora yapılır mı jant lastik takımı fren diski yağ mağ falan 40k ya yakın tutuyor bunun yerine 2 3 yıl sonra a2 ehliyeti alıp 30 35 beygirlik makinelere mi yapsam böyle şeyleri

x modeli küçük gelir mi bana aklımda da qj motor srk125r vardı 23 model acaba 0km srk mı alsam yoksa 2. el wr125x falan mı alsam 25k 30k km biri en kaliteli 2. çinli marka falan diğeri yamaha

supermoto hayalin varsa yapılır bu masraf. ama bu masraf çin malı bloklara yapılmaz yamaha honda kawasaki'ye vb yapılır.

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
supermoto hayalin varsa yapılır bu masraf. ama bu masraf çin malı bloklara yapılmaz yamaha honda kawasaki'ye vb yapılır.
var ama wr125 e yapılır mı yani yamaha evet ama 15beygir yani 6 7 ay uğraşıp yaparım belki 1 yıl binerim motora gücü yetersiz gelir bilmem anlatabildim mi

GirayHan

80+ Platinum
var ama wr125 e yapılır mı yani yamaha evet ama 15beygir yani 6 7 ay uğraşıp yaparım belki 1 yıl binerim motora gücü yetersiz gelir bilmem anlatabildim mi
orasını sen bilceksin.

GirayHan

80+ Platinum

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi

GirayHan

80+ Platinum
Var bu kitler kendin de alabilirsin genelde portekiz brezilya'da çok yaygın. bir çok mağaza satışını yapıyor nette.

ShaGGy1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
şöyle düşün. wr125'in canı ciğeri az. çok gömülen bir amotisör ile

1 sağlam viraj yapamazsın
2. öyle kolay tak diye tekere kalkamazsın canı belli.
3. yol tutuşu azalır

keza bu motorlar arazi motorlarıdır. kafanda canlandır. bunu nasıl on road yani asfalt'a uyguın yaparım diye. olayı kavrıcaksın.

amotisör yağı biraz sıkı olursa az bişey konfordan düşer fakat yola tutunuşu daha iyi olur. supermoto'yu çevirdiklerinde ilk işleri amotisör yağını daha kalın bir yağ koymak oluyor.

işte x yada r modeli o kısım sana kalmış. lastikler kalın takılacağı ve jant ebatları değişeceği için her halükarda yeni bir jant ve ona uygun lastik alman lazım. benim önerim supermoto'da tel jantta kullanabilirsin. ama çeliğin tadı bir başka. çelik jant supermotoyu gösteriyor :D
peki aprilia sx125 nasıl olur ?
yada başka enduro alıp çevirmek daha mı mantıklı ?

GirayHan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,117
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom