Krmm
80+ Bronze

Wraith Ace Series Poron Mousepad

Sunset olan modelini almayı düşünüyorum kontrol olduğu için. Ayrıyeten poron taban. Sizce alınır mı bu yoksa daha iyisi var mı ?
Hocam stoğu yok kontrol olanın ve fiyat farkı var bana kalırsa hibrit dediğim modeli alın sunsetin stok olsa onu alın derdim.o poron değil maalesef. Bu benim attığımı neden önermediniz ?
Sunset siyah renk stokta var gözüküyor hocam doğru yere baktığınıza emin misiniz ?Hocam stoğu yok kontrol olanın ve fiyat farkı var bana kalırsa hibrit dediğim modeli alın sunsetin stok olsa onu alın derdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
A pardon stoğu varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alin hocam.
Yanlış görmüşüm evet kusura bakmayın alın hocam.Sunset siyah renk stokta var gözüküyor hocam doğru yere baktığınıza emin misiniz ?
ne farkı oluyor hocam poron ile diğerlerinino poron değil maalesef. Bu benim attığımı neden önermediniz ?
Diğerleri kayıyor mu ki onların da kaymaması lazım. Ben de bir tane almayı düşünüyorum da. Diğerleri kayıyorsa ne anlamı var kiporon olunca masaya direkt yapışıyor ve hareket etmiyor. Bir de hissiyat olarak daha kaliteli hissettiriyor mouseyi hareket ettirirken.
Alt tabanları kaliteliyse kaymaz fakat poron daha premium bir taban. Porona alışınca başka mousepad kullanası gelmiyor insanınDiğerleri kayıyor mu ki onların da kaymaması lazım. Ben de bir tane almayı düşünüyorum da. Diğerleri kayıyorsa ne anlamı var ki