somoncum
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,928
- İsim
- Enver Eryalçın
iade yok sadece değişim varKonuyla bunun ne alakası var ? Şikayet keyfi bir şikayet değil adam ürünü kullanamıyor ürün bozuk. Bu nasıl bir mantık. Adam şunu demiyor 'Ürünü beğenmedim iade etmek istiyorum' böyle bir olay değil şuanda bulunan. Ayıplı mal satılmış ve onarılması,iade edilmesi gerek bu kadar basit.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AKKO Monsgeek Store dan aldım direkt kendilerinden ürün coil whine lı çıktı adamlar iade yapamayız dediler sadece yedek pcba yı yolladılar onda da çıktı 600₺ geri ödeme aldım aliexpress den elimde patladı 3.2k lık akko 5075b shine throughEvet, doğru, her firmada şikayet var. Ancak, bu yaşadığım sorunun başınıza geldiğini düşünün. Böyle bir kumara girip 3900 TL verip elinizde bozuk bir fare ile kalabiliyorsunuz. Ben bu yaşadıklarımı kafadan sallamıyorum, yani isteyene mesaj kayıtlarını da, sorunu da videolu bir şekilde gösterebilirim. O videoda göstereceğim şeye sorun yok dediler yani.
yani şikayet edeceğim bir yer de yok
TR de aynı böyle bir olay yaşasam THH çözümün var en azından. Uzun sürse de tek çaren bu!
sırf coil whine duymamak için gittim tr de alabileceğim en iyi build kalitesine sahip w75 stealth black almaya karar verdim.
Son düzenleme: