Neler Yeni

🔥İndirim Wraith Esports indirimli fiyatlar

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
can
Bu firma oyun kolunda indirim yapıyor mu ? 2 modelini takip ediyordum

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
3K'ya F75 aldım...

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Kayhan Uygun
wraith yerine gaming gen tercih etmenizi öneririm yakın zaman da wraithden scyrox v6 aldım kullanılmış 2. el ürün gönderdiler baya tozlu ve lekeli çıktı mouse kendilerine yazınca da inkar ediyorlar geçiştiriyorlar iade kabul etmiyorlar :D başka forumdan birine de iade mousepad göndermişler hatta üstünde kedi kılı ve ilk sahibinin adres bilgileri vs duruyormuş :D demem o ki gaming gen tercih edin zaten yakın zamanda baya bir ürün getirdiler

XPlasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Umut
wraith yerine gaming gen tercih etmenizi öneririm yakın zaman da wraithden scyrox v6 aldım kullanılmış 2. el ürün gönderdiler baya tozlu ve lekeli çıktı mouse kendilerine yazınca da inkar ediyorlar geçiştiriyorlar iade kabul etmiyorlar :D başka forumdan birine de iade mousepad göndermişler hatta üstünde kedi kılı ve ilk sahibinin adres bilgileri vs duruyormuş :D demem o ki gaming gen tercih edin zaten yakın zamanda baya bir ürün getirdiler
Wraithdeki her ürün gaminggende yok. Ayrıca böyle durumlar için ne olur ne olmaz kutuyu açmadan önce videoya almanızı tavsiye ederim.

luffysan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Ören
gaminggende daha iade tuşu yok mail atmak zorunda kaldım iade istiyorum diye adımı soyadımı vs yazdım bi baktım kargoya verildikten sonra cevap almışım

XPlasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Umut
W75 Alacaktım ama sırf bu yüzden almadım. Yeni üretim zaten herhangi bir sorunu çıkar elimizde kalır.
Sorun çıkarsa iadeyi kabul ediyorlar hocam. Ama sorunsuz ürünün paketini açıp sorun olmadan ben bunu iade ediyorum derseniz etmezler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
2G
Sorun çıkarsa iadeyi kabul ediyorlar hocam. Ama sorunsuz ürünün paketini açıp sorun olmadan ben bunu iade ediyorum derseniz etmezler.
Tamamen şans işi bence. Sorunlu çıksa bile iade kabul etmek yerine servise gönderilen ürünleri de çok gördüm. Ayrıca bir ürünü beğenmemek bile iade sebebi olabilir bence. Amazon bu konularda çok rahat.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Kayhan Uygun
gaminggende daha iade tuşu yok mail atmak zorunda kaldım iade istiyorum diye adımı soyadımı vs yazdım bi baktım kargoya verildikten sonra cevap almışım
kendilerini telefonla aradım bana iade kodu oluşturdular kargoya verdim bir kaç gün sonra direkt iade ücreti kartıma geldi wraith olsa adamlar tamir etmeye falan çalışırdı sorun yok deyip geri gönderirdi :D

XPlasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Umut
Tamamen şans işi bence. Sorunlu çıksa bile iade kabul etmek yerine servise gönderilen ürünleri de çok gördüm. Ayrıca bir ürünü beğenmemek bile iade sebebi olabilir bence. Amazon bu konularda çok rahat.
Ürünleri her yerde bulunmadığından biraz katılar.Yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,858
Üyeler
171,653
Son üye
hiraahmedd
Top Bottom