stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,473
forumda öve öve bitiremediğiniz dedim sen övüyorsun demedimanlıyorumyazdığını tekrar okudum, sen de bi oku istersen
![]()

forumda öve öve bitiremediğiniz dedim sen övüyorsun demedimanlıyorumyazdığını tekrar okudum, sen de bi oku istersen
![]()
Wraithdeki her ürün gaminggende yok. Ayrıca böyle durumlar için ne olur ne olmaz kutuyu açmadan önce videoya almanızı tavsiye ederim.wraith yerine gaming gen tercih etmenizi öneririm yakın zaman da wraithden scyrox v6 aldım kullanılmış 2. el ürün gönderdiler baya tozlu ve lekeli çıktı mouse kendilerine yazınca da inkar ediyorlar geçiştiriyorlar iade kabul etmiyorlarbaşka forumdan birine de iade mousepad göndermişler hatta üstünde kedi kılı ve ilk sahibinin adres bilgileri vs duruyormuş
demem o ki gaming gen tercih edin zaten yakın zamanda baya bir ürün getirdiler
gaminggende daha iade tuşu yok mail atmak zorunda kaldım iade istiyorum diye adımı soyadımı vs yazdım bi baktım kargoya verildikten sonra cevap almışımwraith yerine gaming gen tercih etmenizi öneririm yakın zaman da wraithden scyrox v6 aldım kullanılmış 2. el ürün gönderdiler baya tozlu ve lekeli çıktı mouse kendilerine yazınca da inkar ediyorlar geçiştiriyorlar iade kabul etmiyorlarbaşka forumdan birine de iade mousepad göndermişler hatta üstünde kedi kılı ve ilk sahibinin adres bilgileri vs duruyormuş
demem o ki gaming gen tercih edin zaten yakın zamanda baya bir ürün getirdiler
W75 Alacaktım ama sırf bu yüzden almadım. Yeni üretim zaten herhangi bir sorunu çıkar elimizde kalır.Wraith dan aldiklarinizi temudan almis gibi sayin. garanti denen sey sadece slogan
Sorun çıkarsa iadeyi kabul ediyorlar hocam. Ama sorunsuz ürünün paketini açıp sorun olmadan ben bunu iade ediyorum derseniz etmezler.W75 Alacaktım ama sırf bu yüzden almadım. Yeni üretim zaten herhangi bir sorunu çıkar elimizde kalır.
Tamamen şans işi bence. Sorunlu çıksa bile iade kabul etmek yerine servise gönderilen ürünleri de çok gördüm. Ayrıca bir ürünü beğenmemek bile iade sebebi olabilir bence. Amazon bu konularda çok rahat.Sorun çıkarsa iadeyi kabul ediyorlar hocam. Ama sorunsuz ürünün paketini açıp sorun olmadan ben bunu iade ediyorum derseniz etmezler.
kendilerini telefonla aradım bana iade kodu oluşturdular kargoya verdim bir kaç gün sonra direkt iade ücreti kartıma geldi wraith olsa adamlar tamir etmeye falan çalışırdı sorun yok deyip geri gönderirdigaminggende daha iade tuşu yok mail atmak zorunda kaldım iade istiyorum diye adımı soyadımı vs yazdım bi baktım kargoya verildikten sonra cevap almışım
Ürünleri her yerde bulunmadığından biraz katılar.Yapacak bir şey yok.Tamamen şans işi bence. Sorunlu çıksa bile iade kabul etmek yerine servise gönderilen ürünleri de çok gördüm. Ayrıca bir ürünü beğenmemek bile iade sebebi olabilir bence. Amazon bu konularda çok rahat.