Wraith garantisi nasıl?

hocam şekli birebir aynı da boyutu çok daha küçük v6’nın. superlight 125mm mesela v6 119mm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gaming gen tr hakkında fikriniz var mı
K7 ultra için düşünüyorsunuz sanırım gaming gen tr yi?
henüz bir sorun olduğunda gaming gen tr ile iletişime geçmedim o yüzden fikir veremeyeceğim.

K7 ultra için düşünüyorsunuz sanırım gaming gen tr yi?
henüz bir sorun olduğunda gaming gen tr ile iletişime geçmedim o yüzden fikir veremeyeceğim.
a7 ultra için düşünüyordum. k7 ultra bütçemin üstünde

a7 ultra için düşünüyordum. k7 ultra bütçemin üstünde
güzel seçim , k7 yeni , kullanıyorum ancak firmware olarak dahada gelişmesi lazım
wraithesports gördüğüm en kötü teknik servis ( servisin başındaki adam operasyon müdürü :D:D)
otomatik olarak yolluyor gibi izlenim verdiler

Öyle kötüler ki kendi ürettikleri mousepadin hatasında bile iade veya değişim almıyorlar.

ben atk mercury aldım 2 3 ay kullandım kafalıgın ustu kırıldı dedım boyle boyle garantı hakkında bılgı verılmedı eger garantım varsa ve buda garantı kapsamında ıse gondermek ıstıyorum dedım bana kod verdıler dırek urunde hata varmıs ıade aldım
hocam bende atk mercury i kullanıyorum alalı 6 ay oldu aldığım 2. aylarda cızırtı sorunu yaptı pek önemsemedim ama şuan 6. ayını dolduruyor bugün masada kulaklık dururken sağ tarafını hafif yamuk gördüm elimle hafifçe bastırmama rağmen çat etti üst plastik kısmı çatladı. Bende iade veya değişim istiyorum rica etsem siz iade için nasıl bir yol izlediniz paylaşabilirmisiniz?

hocam bende atk mercury i kullanıyorum alalı 6 ay oldu aldığım 2. aylarda cızırtı sorunu yaptı pek önemsemedim ama şuan 6. ayını dolduruyor bugün masada kulaklık dururken sağ tarafını hafif yamuk gördüm elimle hafifçe bastırmama rağmen çat etti üst plastik kısmı çatladı. Bende iade veya değişim istiyorum rica etsem siz iade için nasıl bir yol izlediniz paylaşabilirmisiniz?
ona iade ya da değişim yapmazlar boşuna 20 gün beklemiş olursun

bana üründe kusur oldugunu belirtip aldılar

ona iade ya da değişim yapmazlar boşuna 20 gün beklemiş olursun

bana üründe kusur oldugunu belirtip aldılar
hocam ama aynı ürün yani benim hatam yokki üst tarafın plastiği çok dandikmiş baktığımda çoğu kişide zaten aynı sorunu yaşamış kronik sorun sizinde yazdığınız gibi

hocam ama aynı ürün yani benim hatam yokki üst tarafın plastiği çok dandikmiş baktığımda çoğu kişide zaten aynı sorunu yaşamış kronik sorun sizinde yazdığınız gibi
sen bastırıp kırıldıysa kullanıcı hatası derler gonderırler gerı yada ücretli tamir de diyebilirler illa da gönermek istiyorsan mail at anlat olayı kargo kodu verırler oyle yollarsın kutu içeriği tam olmalı

ben bastırmamıstım kullanırken kendı kendıne kılırdı

sen bastırıp kırıldıysa kullanıcı hatası derler gonderırler gerı yada ücretli tamir de diyebilirler illa da gönermek istiyorsan mail at anlat olayı kargo kodu verırler oyle yollarsın kutu içeriği tam olmalı

ben bastırmamıstım kullanırken kendı kendıne kılırdı
Tamamdır hocam sağolun

BBL W75 V2 klavye almıştım temmuz ayında switchlerinde veya keycaplerinde sürtünme hissiyatı vardı 3 ay sonra sıkmıştı artık bu durum. formu doldurdum ve teknik servisten kusurlu olarak iadesini sağladılar. garanti konusunda memnun kaldım ama kendi ürünleri açısından aynı şeyleri söyleyemem maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,816
Üyeler
186,674
Son üye
ardagozde
Geri