Neler Yeni

Wraith mousepad önerisi

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökdeniz
İnan pro medele gerek yok normal olanı al yeter sana

WasTaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ulaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnan pro medele gerek yok normal olanı al yeter sana
bende öyle düşünüyorum ama belki farketmediğim bişeyi vardır benim tek dikkatimi çeken biraz daha büyük olması birde sahsen beyaz veya siyah olsun istiyorum fakat normal modelinde indirimli stok kalmamış

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
xenom
Steam
https://steamcommunity.com/id/xenom0rphe/
Discord
xenom0rphe
Xbox Live Gamertag
xenom0rphe
Steam ID
xenom0rphe
Battle.net
xenom0rphe#2830
Twitch
xenom0rphee
Spirit of Aim Hybrid aldım daha yeni. Ondan önce QcK Large kullanıyordum ve aradaki kalite farkını direkt hissettim. Ben düz versiyonu önerebilirim ama pro hakkında fikrim yok.

WasTaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ulaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spirit of Aim Hybrid aldım daha yeni. Ondan önce QcK Large kullanıyordum ve aradaki kalite farkını direkt hissettim. Ben düz versiyonu önerebilirim ama pro hakkında fikrim yok.
valorant oynuyosan kullandığın hassasiyet nedir ? ben speed almayı düşünüyorum neon main olduğum için 0.7 sens 1600dpi kullanıyorum, hybrid in yavaş gelceğinden şüpheleniyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
xenom
Steam
https://steamcommunity.com/id/xenom0rphe/
Discord
xenom0rphe
Xbox Live Gamertag
xenom0rphe
Steam ID
xenom0rphe
Battle.net
xenom0rphe#2830
Twitch
xenom0rphee
valorant oynuyosan kullandığın hassasiyet nedir ? ben speed almayı düşünüyorum neon main olduğum için 0.7 sens 1600dpi kullanıyorum, hybrid in yavaş gelceğinden şüpheleniyorum
Açıkçası Hybrid hiç de düşündüğün gibi kaymaz ya da ağır hissettirmiyor. Valornat değil CS ve Warzone/Black Ops 6 oynuyorum sadece. Bence speed ile hafif gramajlı fareler Valorant ve CS gibi oyunlar için uygun değil. Apex ve CoD için uygun daha çok yoksa istediğin tutarlılığı yakalayamıyorsun. Yani mouseun da hafif ve kaygan skatez ise Hybrid ile accuracy arttıracağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,201
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom