Neler Yeni

Wraith Sense PRO İEM yorumum

Senyor

80+
Reaksiyon skoru
93
İnternette karşıma çıkan iem arayışımda wraith den yana kullandım. Çok ta tatmin etmedi beni.
Kulak kısmında bir çıkıntı var kulaktan düşmesin diye yapılmış galiba ama uzun kullanımda ağrı yaptı, benim iem seçme sebebim ise kafa üstüme ağrı yapmasıydı.
Kablosu uzun gerçekten yeterli
Cs2 yorumum
Kulaklık silah seslerinin nerden geldiğini çok net bir şekilde veriyor. Ama ayak sesleri hakkında aynısını söyliyemiceğim. Bir kaç eq ayarı denedim ayarlarda ayak sesleri azalıyo ya da ayak sesleri artıp baslarda çok fazla geliyo. Gamepower fujin ile karşılaştırdığımda benim için yetersiz bir oyun deneyimi oldu.

Fivem yorumum
Fivemda pvp gun sunucusunda güzel performans verdi silah sıktıkları yerler direk belli oluyodu. Çok ses kasmalık oyun olmadığı için yorumum bu kadar.

Valorant yorumum
Sesler gayet güzeldi ama yine ayak sesleri çok belli olmuyo ayar yapsamda anlayamadım.

Müzik yorumum
En çok dinlediğim müzikleri denedim, çok çok başarılı bir sesi var. Gerçekten müzik için kesin alırdım ama benim için önemli olan oyun.
Müzik eq ayarlarıyla şarkıyo göre ayarlayınca gerçekten hakkını veriyor.

İnternette çok yorum vardı güzel ses felan diye oyunlarda bi o kadar da olumsuz yorum vardı ben oyun hakkında olumsuz alınabilir olduğunu düşünmüyorum.

Eq ayarı paylaşmak isteyen olursa aşağıya atabilir denerim bide öyle yorum yaparım

Mikrofonu unutmuşum berbat bir mikrofonu var kötünün kötüsü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,779
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri