Velusa 80+ Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 2 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Leonidax yazmış: Valla hocam çok kullanmadım. Aralıklı kullandım hep laptop biraz uzak kaldığı için jak yetismiyor ama kullanım sürecinde çokta bir problem yaşamadım. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim hocam gönlümü ferahlattın
Leonidax yazmış: Valla hocam çok kullanmadım. Aralıklı kullandım hep laptop biraz uzak kaldığı için jak yetismiyor ama kullanım sürecinde çokta bir problem yaşamadım. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim hocam gönlümü ferahlattın
Leonidax 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 4,139 Reaksiyon skoru 1,596 9 Ekim 2025 #15 Velusa yazmış: Teşekkür ederim hocam gönlümü ferahlattın Devamı için tıklayın... Hocam ama kendi silikonuyla kullanmadim bende dunu s&s eartips var. Onla kullandım.
Velusa yazmış: Teşekkür ederim hocam gönlümü ferahlattın Devamı için tıklayın... Hocam ama kendi silikonuyla kullanmadim bende dunu s&s eartips var. Onla kullandım.
Velusa 80+ Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 2 Cuma, 01:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Sorun yaşarsam eğer silikon olarak seninkisini alır kullanırım.