Wraith Stealth CPU Soğutucu Çıkarma Nasıl Yapılır?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
648
Arkadaşlar şuanda kullandığım işlemci AMD Ryzen 3 2200G bu işlemci soğutucuyu en sağlıklı şeklide nasıl çıkartabilirim ve işlemcinin üzerindeki termal macunu nasıl silebilir büyük ihtimal kurumuştur 2 senedir değişmedi temiz ve sorunsuz bir şeklide bu işlemciyi çıkartıp AMD Ryzen 5 3600 takacağım onun soğutucusuda aynı olduğu için takarken sorun yok onu yapıyorum ama nasıl çıkartacağımı bilmiyorum en sağlıklı nasıl çıkartabilirim ve yanına RTX 2060 düşünüyorum sizce nasıl?

Dostum ilk başta soğutucuyu çıkartmadan önce sistemde stres testi aç, macun şöyle bi' katılığını gidersin az bir şey, normalde yapmayınca termal macuna yapışabiliyor işlemci, o yüzden dikkat et, pinlere falan zarar verirsin Allah korusun.

Dostum ilk başta soğutucuyu çıkartmadan önce sistemde stres testi aç, macun şöyle bi' katılığını gidersin az bir şey, normalde yapmayınca termal macuna yapışabiliyor işlemci, o yüzden dikkat et, pinlere falan zarar verirsin Allah korusun.
Hangi programla ve kaç dk yapmam gerek birde sökerken çapraz çapraz yavaş yavaş mı yapmam gerek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,876
Üyeler
174,934
Son üye
eemirferrhan
Geri