kasarreiss
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
75 stoklarda yok genelde fps tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum stoğu beklemeli miyim yoksa 60 mı almalıyım ama ok tuşlarıda lazım
yön tuşları önemliyse bekle şuanda sanurum bir tek bbl versiytonu var w75 de75 stoklarda yok genelde fps tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum stoğu beklemeli miyim yoksa 60 mı almalıyım ama ok tuşlarıda lazım
Hocam ama klavyem kırık pek acelesi yok ama daha geliş tarihi bile belli değilyön tuşları önemliyse bekle şuanda sanurum bir tek bbl versiytonu var w75 de
o zaman alın şeyse yarın bir müşteri hizmetylerinden bilgi almaya çalışınHocam ama klavyem kırık pek acelesi yok ama daha geliş tarihi bile belli değil
Fps oyunları için 60 modeller daha ideal oluyor ayrıca switch olarak falan w60 daha iyi bilgin olsun bende w75 kullandım ama 1 haftadır w60 kullanıyorum aşırı memnunum alıcaksan siyah rengi falan almanı öneririm. Ek olarak Wraithten alırken Conlife kodu indirim veriyor bilgin olsun75 stoklarda yok genelde fps tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum stoğu beklemeli miyim yoksa 60 mı almalıyım ama ok tuşlarıda lazım
65 lik var mı manyetikFps oyunları için 60 modeller daha ideal oluyor ayrıca switch olarak falan w60 daha iyi bilgin olsun bende w75 kullandım ama 1 haftadır w60 kullanıyorum aşırı memnunum alıcaksan siyah rengi falan almanı öneririm. Ek olarak Wraithten alırken Conlife kodu indirim veriyor bilgin olsun
bütçe nedir65 lik var mı manyetik
4k maxbütçe nedir