hepsi aynı zaten hoBBL kodunu kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim
hepsi aynı zaten hoBBL kodunu kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim hocam daha iyileri sizlerin olsunhepsi aynı zaten ho
Kitsune edition veya beyazhangi renk sizce?
İnşallah bunda da w75 gibi kronik sorunlar olmazYeni çıkardılar nasıl sizce alınır mı w75 le farkı var mı kısaca incelendiğinde
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]
Üretim Notu: Aktif olarak ön siparişte bulunan düz renkli modeller yeni üretimdir. Bu modellerde aydınlatma görünürlüğü artırmak için North-Facing RGB ve Wraith Flow Transparent Manyetik Switchler kullanılmıştır. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde...wraithesports.com
Hocam zaten kendi ürettiği iem kulaklık ve iki klavyesi var. Getirdikleri ürünler de kaliteli oluyor. Güzel ama abartılıyor biraz.bu wraith neden öneriliyor kaliteli mi yoksa sadece türk malı (sözde) olduğu için mi
Mavi aldımKitsune edition veya beyaz
Kendi ürünlerinde daha iyi müşteri desteği verirler o yüzden bence alınır gibi duruyor. Fps oyuncusu olsam alırdım büyük ihtimalle. w75 i sevememiştim ben zaten.İnşallah bunda da w75 gibi kronik sorunlar olmaz
Valla bilmiyorum aldım artık inşallah güzel olurİnşallah bunda da w75 gibi kronik sorunlar olmaz
Bende fps oynuyorum sadeceKendi ürünlerinde daha iyi müşteri desteği verirler o yüzden bence alınır gibi duruyor. Fps oyuncusu olsam alırdım büyük ihtimalle. w75 i sevememiştim ben zaten.
Sınırlı sayıda herhalde okitsune edition güzelmiş alasım geldi
aynen o yüzden daha da bi alasım geldiSınırlı sayıda herhalde o
Bence iade et bunu al ama sen bilirsin yinedehocam yeni madlions 68 he almıştım bir gün oldu alalı sizce iade etmeye değermi aynı fiyat hemen hemen alırsam limited olanı alcam tavsiyelerinizi bekliyorum