Neler Yeni

WRAİTH W75 Mİ MAD NANO68 Mİ ?

unus404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Ali Erbaş
Bütçe
4500
Merhaba yakın zamanda klavye bakmaya başladım. genellikle fps rekabetççi oyunlar oynuyorum ve bu yüzden snap tap özellikli polling i yüksek olan klavye arıyorum . Bu yüzden wraith w 75 ve mad nano68 arasında kaldım . Fakat wraithin yetkili servisinin ilgisiz olduğunu ve aynı zamanda kendi kendine basma gibi sorunları olduğunu gördüm . Nano 68 konusunda ise ulugames in satması (ulugamesi kötülemiyorum fakat ilkkez karşılaştığım bir marka ) beni tedirgin ediyor sizce hangisini almalıyım .

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Arnold Ciwardagexer
Hem görünüş hem de byout olarak W75 daha iyi bence. Özellikleri arasında pek bir fark yok sanırsam.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
ismail sağlam
Merhaba yakın zamanda klavye bakmaya başladım. genellikle fps rekabetççi oyunlar oynuyorum ve bu yüzden snap tap özellikli polling i yüksek olan klavye arıyorum . Bu yüzden wraith w 75 ve mad nano68 arasında kaldım . Fakat wraithin yetkili servisinin ilgisiz olduğunu ve aynı zamanda kendi kendine basma gibi sorunları olduğunu gördüm . Nano 68 konusunda ise ulugames in satması (ulugamesi kötülemiyorum fakat ilkkez karşılaştığım bir marka ) beni tedirgin ediyor sizce hangisini almalıyım .
hocam wraith için şöyle güzel bi indirim var iyzico ile yüzde 20 indirim kazanabilirsiniz kargo dahil fiyat üzerinden
yani 4788-957 şeklinde 3831 TL'ye alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom