Yardım Wraith W75 V2 BBL Edition Alınır mı?

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,222
Bütçe
4999
hall effect alacaksan performansı iyi bir ürün al bari, wraithin ne olduğu belli değil.

hall effect alacaksan performansı iyi bir ürün al bari, wraithin ne olduğu belli değil.
Bir çok kişi w75 öneriyor fakat kullanmadım kararsızım ne önerirsin?

hocam mchose ace68, monsgeek fun 60, madlions mad68, eweadn nin hall effect ürünleri var, var oğlu var, bunlar güzel performans verir. %75 istiyorsan dareu ek75 pro var bunun incelemesini tam görmemiştim ama. gaming.gene falan bak, ulugames te indirim var. senin sorduğun klavyenin fiyatına neler neler alınır, w75 in performansına dair veri bile yok. bak işte

Ben bayadır kullanıyorum memnunum, Bbl editionu 1 haftadır kullanmaktayım başarılı olmuş diyebilirim sormak istediğin soru varsa cevaplarım
Hocam nasıl.hissiyati falan ürünün kaliteli mi switch olsun genel yapısı olsun?

Hocam nasıl.hissiyati falan ürünün kaliteli mi switch olsun genel yapısı olsun?
Hocam ürün kaliteli fakat bu güzel ürünün tek eksiği Rgb yapısının bir tık beklentiyi karşılamaması diyebilirim. Onun dışında Wraith Flow switchlerin sesi kulağa hoş geliyor ne çok rahatsız ediyor nede çok az bir sesi var tam tadında diyebilirim, Performans olarakta normal w75e göre daha çok beni tatmin etti diyebilirim. + olarak Conlife kodu ile aldım indirim verdi onuda yaz bir yere

Hocam ürün kaliteli fakat bu güzel ürünün tek eksiği Rgb yapısının bir tık beklentiyi karşılamaması diyebilirim. Onun dışında Wraith Flow switchlerin sesi kulağa hoş geliyor ne çok rahatsız ediyor nede çok az bir sesi var tam tadında diyebilirim, Performans olarakta normal w75e göre daha çok beni tatmin etti diyebilirim. + olarak Conlife kodu ile aldım indirim verdi onuda yaz bir yere
Konuyu hortlatıyorum ama latency test yapma imkanınız var mı?
Bu siteden hızlı hızlı a d a d yaparak.

Son düzenleme:
Mevcutta Akko Mongseek M1 V5-SP-Via var fakat bu ürüne geçmeyi düşünüyorum sizce alınır mı? Kronik problem vb bir şeyi var mı? FPS oyunları oynuyorum. https://wraithesports.com/products/...ApHvNCFrfpznfMSFCxzXVCD-MIMC1yIBoC10kQAvD_BwE
Hocam wraith w75 v2 kullanıyorum kasası mavi tuşları beyaz olan. Sistemim de beyaz baya uyumlu oldu ve çok memnunum yazılımı klavyenin kendisi çok iyi. Ama tuşlarını değiştirdim. Harfler şeffaf değil gece ışık altta kaldığı için görünmüyo. Temudan 2 takım keykaps aldım ve şuan çok memnun bi şekilde kullanıyorum tavsiye ederim.

Ekler

• 2137.webp
    2137.webp
    395.4 KB · Hit: 68
https://rzr.to/pollingrate bu uygulamadan (razer kendi uygulaması) veya önceki mesajdaki internet sitesinden test edersen çok mutlu olurum hocam. Daha yeni ön sipariş verdim de wraith flow switchler ne kadar iyi latencysi nasıl emin olamadım iptal etmeyi düşünüyorum. Bu arada özelleştirmen çok güzel olmuş
Hocam wraith w75 v2 kullanıyorum kasası mavi tuşları beyaz olan. Sistemim de beyaz baya uyumlu oldu ve çok memnunum yazılımı klavyenin kendisi çok iyi. Ama tuşlarını değiştirdim. Harfler şeffaf değil gece ışık altta kaldığı için görünmüyo. Temudan 2 takım keykaps aldım ve şuan çok memnun bi şekilde kullanıyorum tavsiye ederim.

Geri