Neler Yeni

Wraith'den yeni sipariş geçtim H.O / G.O ?

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Çok fazla olarak DragonFly modelini görüyordum forumda. Anlık bir gaza gelip , siparişlerini vermiştim ama değermi değmez mi emin olamıyorum hala :/ İlk defa Wraith'den bir ürün aldım çünkü ürünlerin sağlamlığı vs hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Youtube videosunda izlediğim kadarıyla da mousepad ve skatezlerinden baya memnun gibilerdi.

1713171018052.png

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Bende pro max modelini almıştım.
2-3 ay önce. Bir sıkıntısını görmedim.
Skate de almıştım ama yedek olarak duruyor. Değiştirmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Salih İdris Can
Vgn DRAGONFLY eğer varsa f1 pro modelini al skatez iptal et Eğer stok tükendiyse F1 pro max almak çok mantıksız fiyatını haketmiyor başka Mouselara yönelmelisin.

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vgn DRAGONFLY eğer varsa f1 pro modelini al skatez iptal et Eğer stok tükendiyse F1 pro max almak çok mantıksız fiyatını haketmiyor başka Mouselara yönelmelisin.
Yerine önerebileceğin farklı bir mouse var mı ? Razer Deatheadder V3 Pro almıştım arkadaşımdan denemelik fakat o kadar parayı vermeye değermi Razer'a da emin olamadım

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Yerine önerebileceğin farklı bir mouse var mı ? Razer Deatheadder V3 Pro almıştım arkadaşımdan denemelik fakat o kadar parayı vermeye değermi Razer'a da emin olamadım
Viper v2 pro yada logitech g pro x superlight öneririm, madem o kadar para veriyorsun bari bir tık daha para verip piyasadaki en kaliteli mouselerden birini al, garantide vbde sorun yaşamazsın, yenisini gönderirler, ikiside 3.5kya bulunabiliyor vatan sitesinde vb
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs2 valorant tarzı oyunlar oynuyorsan hybrid/control mousepadlar daha iyi oluyor onlar için

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Umut Kerem Azmaz
yanlış anlama ama bende ajazz aj199 var suan takılma sorunu oluyor sadece bende mi bilmiyorum ama kullanmıyorum suan bile belki çin malı oldugu ıcındır belkı de bana denk geldi bu suan g pro x superlight alıcam yanı para vermişten en iyisini almak en mantıklısı ben burda çinli mouselara bok atmıyorum ama takılma felan olabiliyor alırken olmaz diye aldım zaman geçti ve oldu oyun oynamıyor mesela suan onun için para vermişken en iyisini al bence ben kendim g pro x superlight alıcam

Bilal539

80+ Silver
Razer Deatheadder V3 Pro alınır bu arada ben geçenlerde 2900TL den aldım beyaz rengini hafif ve büyük elin varsa memnun eder.

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Viper v2 pro yada logitech g pro x superlight öneririm, madem o kadar para veriyorsun bari bir tık daha para verip piyasadaki en kaliteli mouselerden birini al, garantide vbde sorun yaşamazsın, yenisini gönderirler, ikiside 3.5kya bulunabiliyor vatan sitesinde vb

cs2 valorant tarzı oyunlar oynuyorsan hybrid/control mousepadlar daha iyi oluyor onlar için
Evet biraz daha fps oyunlarına yönelik oynuyorum , speed olanı belki daha rahat kayar falan diye seçmiştim ama siparişi iptal için uğraşıyorum şimdi iptal edince yeni bir mouse bakayım o zaman

Razer Deatheadder V3 Pro alınır bu arada ben geçenlerde 2900TL den aldım beyaz rengini hafif ve büyük elin varsa memnun eder.
Elime tam oturdu hafifliği falanda aşırı memnun etti , şimdi cepten para çıkacağı için anlarsınız almışken en iyisi olsun diye düşünüyorum.

Razer Viper V2 Pro
Deathadder V3 Pro
Superlight G Pro X

Seçeneklerimiz arasında o zaman

yanlış anlama ama bende ajazz aj199 var suan takılma sorunu oluyor sadece bende mi bilmiyorum ama kullanmıyorum suan bile belki çin malı oldugu ıcındır belkı de bana denk geldi bu suan g pro x superlight alıcam yanı para vermişten en iyisini almak en mantıklısı ben burda çinli mouselara bok atmıyorum ama takılma felan olabiliyor alırken olmaz diye aldım zaman geçti ve oldu oyun oynamıyor mesela suan onun için para vermişken en iyisini al bence ben kendim g pro x superlight alıcam
Normalde o mouse ' da iyi falan diyolardı görüyordum sürekli buralarda ama ilk defa takılma sorununa dair bir yazı gördüm bu arada reis

Bilal539

80+ Silver
Evet biraz daha fps oyunlarına yönelik oynuyorum , speed olanı belki daha rahat kayar falan diye seçmiştim ama siparişi iptal için uğraşıyorum şimdi iptal edince yeni bir mouse bakayım o zaman

Elime tam oturdu hafifliği falanda aşırı memnun etti , şimdi cepten para çıkacağı için anlarsınız almışken en iyisi olsun diye düşünüyorum.

Razer Viper V2 Pro
Deathadder V3 Pro
Superlight G Pro X

Normalde o mouse ' da iyi falan diyolardı görüyordum sürekli buralarda ama ilk defa takılma sorununa dair bir yazı gördüm bu arada reis
Bu arada superlight 2 g pro x modeli çıktı en son haberin olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Salih İdris Can

Razer Viper V2 Pro
Deathadder V3 Pro
Superlight G Pro X

Benim önerim lamzu atlantis veya Nınjutsu sora olabilir o fiyatlara çıktıktan sonra Magnezyum kasalı mouselara bakmalısın 3k civarlarında Nınjutsu baya kaliteli oluyor.
Gprox superlight kullananların çoğu doouble klickten şikayetçi.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak

Razer Viper V2 Pro
Deathadder V3 Pro
Superlight G Pro X

Arkadaşın dediği superlight double click sorunu yeni batchlarde yani "yeni üretilen superligthlarda" düzeldi, deathadderda ise sürekli kronik sorunlar çıkıyor, önerim viper v2 pro yada superlight hocam

Top Bottom