Wraithesports 2.el ürün yolladı ve iade almıyor

Nanaka

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Arkadaşlar dün konusunu açmıştım Wraithesports’dan ScyRox V6 isimli mouse’u satın almıştım fakat kutuyu açar açmaz ürünün fazla tozlu ve lekeli olması + skatezlerinde çizik olmasından dolayı şüphelendim sonra biraz araştırdım ve başka bir forumda da birinin buna benzer şikayeti olduğunu hatta o kişiye gönderilen mousepad’in üstünde kedi kılından tutun ilk sahibinin fatura adresine kadar durduğunu okudum bana gelen mouse’un da resimlerini aşşağıya bırakıyorum kutusunu açar açmaz bu şekilde bir mouse karşıma çıktı kendileriyle iletişime geçince de bu şekilde şaka gibi bir yanıt verdiler ne yapacağımı bilmiyorum siz siz olun wraithesportsdan ürün almayın ha alacaksanız da dikkat edin 2. el kullanılmış ürün çıkabileceğinin bilincin de olarak alın…

Ekler

• IMG_2678.jpeg
    IMG_2678.jpeg
    815.1 KB · Hit: 96
  • IMG_2679.jpeg
    IMG_2679.jpeg
    573.9 KB · Hit: 94
  • IMG_2662.jpeg
    IMG_2662.jpeg
    196.7 KB · Hit: 88
  • IMG_2663.jpeg
    IMG_2663.jpeg
    211 KB · Hit: 79
  • IMG_2664.jpeg
    IMG_2664.jpeg
    224.6 KB · Hit: 76
  • IMG_2665.jpeg
    IMG_2665.jpeg
    197.1 KB · Hit: 75
  • IMG_2666.jpeg
    IMG_2666.jpeg
    195 KB · Hit: 94
Klasik wraith keşke gaminggenden alsaydınız

30 dolar yasağı olmasaydı görürdüm bunları

up up

Arkadaşlar dün konusunu açmıştım Wraithesports’dan ScyRox V6 isimli mouse’u satın almıştım fakat kutuyu açar açmaz ürünün fazla tozlu ve lekeli olması + skatezlerinde çizik olmasından dolayı şüphelendim sonra biraz araştırdım ve başka bir forumda da birinin buna benzer şikayeti olduğunu hatta o kişiye gönderilen mousepad’in üstünde kedi kılından tutun ilk sahibinin fatura adresine kadar durduğunu okudum bana gelen mouse’un da resimlerini aşşağıya bırakıyorum kutusunu açar açmaz bu şekilde bir mouse karşıma çıktı kendileriyle iletişime geçince de bu şekilde şaka gibi bir yanıt verdiler ne yapacağımı bilmiyorum siz siz olun wraithesportsdan ürün almayın ha alacaksanız da dikkat edin 2. el kullanılmış ürün çıkabileceğinin bilincin de olarak alın…
aç tüketici hakem heyeti davası kulaklık mı bu ** hijyen kuralları gereği iade almıyorlar. Yok öyle bir dünya

kanka yanlışlıkla wraith
Hocam yanlışlıkla wraith'den almak yerine wraith.green'den almış olabilir misin? Bayağı bir wraith siparişim oldu hiç sorun yaşamadım ondan sorayım dedim. (wraith.green, wraith'in tamir görmüş 2. el cihazları uyguna verdiği sitesi)

Birkaç ay önce Lamzu Maya X Wireless almıştım 0 kutu gelmişti eğer konuda yazdığınız gibi 2.el ürün geldiyse zaten 14 gün içinde sebep var olmaksızın iade edebilirsiniz

kanka yanlışlıkla wraith

Hocam yanlışlıkla wraith'den almak yerine wraith.green'den almış olabilir misin? Bayağı bir wraith siparişim oldu hiç sorun yaşamadım ondan sorayım dedim. (wraith.green, wraith'in tamir görmüş 2. el cihazları uyguna verdiği sitesi)
Yok hocam wraithesportsdan verdim eminim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç ay önce Lamzu Maya X Wireless almıştım 0 kutu gelmişti eğer konuda yazdığınız gibi 2.el ürün geldiyse zaten 14 gün içinde sebep var olmaksızın iade edebilirsiniz
kendilerinin bana gönderdiği mesaj doğrultusunda mouse u iade almayacaklarını belirtiyorlar bu yüzden hiç uğraşmadan tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum hocam

aç tüketici hakem heyeti davası kulaklık mı bu ** hijyen kuralları gereği iade almıyorlar. Yok öyle bir dünya
saçmalığın daniskası zaten kutusuna da 2 tane elle açılıp tekrar yapıştırılmış jelatin koymuşlardı yarım yamalak sanki ilk açan sensin gibisinden daha oradan anlamıştım ürün de bir şeyler olduğunu…

Daha da bulaşmam zaten wraith’e. Gaming Gen böyle ürünler getirmeye devam ettiği sürece bundan sonra tercihim Gaming Gen olacak.

iade almak zorundalar 14 gün içerisinde kanun bu şekilde :D

herhangi bir neden belirtmeden iade et hocam her türlü almak zorundalar zaten. ama sen yine de iade ettiğine dair kanıtları sakla veya firmaya yazılı olarak iade etmek istediğini eposta olarak at ki kanıtın olsun ilerde sıkıntı çıkarırlarsa diye

Daha iyi seçenekler sunan yerlerden alsaydınız özellikle scyroxu gg de hem ucuz hemde iyidi

Geri