Wraithesports klavye önerisi max bütçe 3200 (bilindik marka mekanikler de olur)

1 ay önce gri rengini almıştım inanılmaz güzel bir klavye hem switchleri hem görünüşü.
https://wraithesports.com/products/darmoshark-k8-mekanik-klavye?variant=42792840822977 (rengi kalmamış maalesef ama diğer renk seçeneğide fena durmuyor)
klavyede gerek yazılım olarak gerek rgb aydınlatma olarak memnun musunuz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu benim ajazz ak820 pro ya çok benziyor tasarım olarak
bende iki klavye arasında kaldım açıkçası

klavyede gerek yazılım olarak gerek rgb aydınlatma olarak memnun musunuz hocam

bende iki klavye arasında kaldım açıkçası
ajazz da hem ses tekerleği hemde ekran var en büyük gözle görülür fark olarak

Evet benziyor.Switchlerinin kalitesini billmiyorum ben kendi klavyememden memnunum almayı düşünürsen tavsiye ederim
ak820 pro kullanıyorum hocam zaten değiştirmeyi düşünmüyorum sağolasın

peki dostlar bu custom klavyeler ve diğer asus steel razer klavyelerden hangisini tercih edersiniz bildiğim kadarıyla custom klavyelerin en büyük artısı hot switch olması

peki dostlar bu custom klavyeler ve diğer asus steel razer klavyelerden hangisini tercih edersiniz bildiğim kadarıyla custom klavyelerin en büyük artısı hot switch olması
Ben 5 yıl razer kullandım en son kullandığım klavye blackwidow v3 tklydi. Costum klavyeye geçtikten sonra gerçekten tuşlara basmadığımı farkettim :D hala satmaya çalışıyorumda alan yok

Ben 5 yıl razer kullandım en son kullandığım klavye blackwidow v3 tklydi. Costum klavyeye geçtikten sonra gerçekten tuşlara basmadığımı farkettim :D hala satmaya çalışıyorumda alan yok
reis peki şuan kullandığın klavyenin yazılım dilinde ingilizce mecvut mu ve makro atamalar yapabiliyor musun

Bende bundan var, gayet de memnunum ama temu üzerinden aldığım Aula F75'e geçeceğim bence o daha güzel. Tavsiyem sarı siteden ucuza satan sıfır kapalı kutu arkadaşların birinden F75 almanız.

bunun beyazı ve iskandinav tuş düzeni olanını kullanıyorum(sol küçük shift ve büyük enter) gayet memnunum

Hocam forumda illa görmüşsünüzdür ama çok albenili klavyeler yok wraithte 3k bandında, aula f75 gayet kaliteli bir klavye stok geliyor arada

1 ay önce gri rengini almıştım inanılmaz güzel bir klavye hem switchleri hem görünüşü.
https://wraithesports.com/products/darmoshark-k8-mekanik-klavye?variant=42792840822977 (rengi kalmamış maalesef ama diğer renk seçeneğide fena durmuyor)
kanka ben klavyelerde creamy sese bayılıyorum. Bu klavye creamy ses çıkarıyor mu? çıkarmıyorsa wraith'den bildiğin klavye var mı? Bu klavyenin herhangi bir inceleme videosu var mı ona da bakabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,547
Üyeler
173,829
Son üye
Ivgen
Geri