ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Parça kalitesi düşük 9k-9.5k ya 1660super sistemler vardıBu sistem alınır mı ?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bütcen 8000 civarındaysa bundan başka alternatif yokBu sistem alınır mı ?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
link var mı acaba itopya da stok bitmiş o sisteminParça kalitesi düşük 9k-9.5k ya 1660super sistemler vardı
link var mı acaba itopya da stok bitmiş o sistemin
single ram kullanılmış hocam![]()
Falcon 5070Ti | AMD Ryzen 7 7700 | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Falcon 5070Ti | AMD Ryzen 7 7700 | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bütçenizi zorlayabilir ama parça kalitesi iyiymiş bütçeniz olsa rx6600 önerirdim
Onu görmedim kusura bakmayınsingle ram kullanılmış hocam
Alıcak arkadaş ona göre alsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
+500TL gibi fiyat koyuyor
Onu görmedim kusura bakmayın
Hocam dual channella bütçe aşıyor epey benim önerim bütçe arttırıp rx 6600 sistem almanız 11kya güzel m2 li 16gb ramli
https://www.itopya.com/wtcn-power_h14747 bu sistem güncel oyunlarda 2-3 sene götürür müOnu görmedim kusura bakmayın
Hocam dual channella bütçe aşıyor epey benim önerim bütçe arttırıp rx 6600 sistem almanız 11kya güzel m2 li 16gb ramli
Kebdim kullanıyorum 56 derece ortalama fan devri 40 falanBunu al ekran karti asus dual mükemmel bi soğutmasi var![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL V1 3 / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Bende vardi full yükte 65Kebdim kullanıyorum 56 derece ortalama fan devri 40 falan
Çokmuş kasanız kapalı mıyfıBende vardi full yükte 65