Merhaba,ben x box one s almayı düşünüyorum ve çok uygun fiyata x box one oyunları gördüm tam da istediğim oyunlar dı.X box one oyunlarini x box one s e takabilirmiyim konsollar hakkinda hiç bilgi sahibi değilim lütfen cevaplarmısınız
ikisi aynı konsoldur sadece xbox one s xbox one ın küçültülmüş halidir bütün xbox one oyunlarını xbox one s e takıp oynayabilirsiniz (zaten xbox oyunlarının önünde sadece xbox one yazıyor)Merhaba,ben x box one s almayı düşünüyorum ve çok uygun fiyata x box one oyunları gördüm tam da istediğim oyunlar dı.X box one oyunlarini x box one s e takabilirmiyim konsollar hakkinda hiç bilgi sahibi değilim lütfen cevaplarmısınız
Peki,çok teşekkür ederimikisi aynı konsoldur sadece xbox one s xbox one ın küçültülmüş halidir bütün xbox one oyunlarını xbox one s e takıp oynayabilirsiniz (zaten xbox oyunlarının önünde sadece xbox one yazıyor)
Dostum işine pek karısmak istemem ama xbox one s çıkalı 6-7 sene oluyor yeni xbox series x i bekleyebilirsin istersenPeki,çok teşekkür ederim