Neler Yeni

X-Ray Korumalı Çanta..

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar-/-Selamlar Hocam(lar)..
Başlıktada Gördüğünüz Üzere X-Ray Korumalı Çanta Almamız Gerekiyor Normal Bir Sırt Çantası Gibi Olsa Güzel Olur Ama Minik Omuz-/-Bel Çantaları (Mini Bir Şemsiye Girecek) Kadar Olsa Da Yeterli..
Nereden Bulabiliriz.. Yardımlarınız İçin Teşekkürler..

Harby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih
Başlıktada Gördüğünüz Üzere X-Ray Korumalı Çanta Almamız Gerekiyor Normal Bir Sırt Çantası Gibi Olsa Güzel Olur Ama Minik Omuz-/-Bel Çantaları (Mini Bir Şemsiye Girecek) Kadar Olsa Da Yeterli..
Ne için olacaktı

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,229
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
napcan

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne için olacaktı
Fotoğrafcılık İle İlgilenen Arkadağım İçin Alacağım.. Hassas Film Ve Materyaller Ve Bir Takım Teknolojik Aletleri İçin Alıyorum.. Çok Fazla Seyahat Ettiği İçin X-Ray'den Dolayı Malzemelerinin Bozulduğu Konusunda Yakınıp Duruyor Da Kendisi.. Bi Doğum Günü Hediyesi Olarak Almak İstiyorum Kendisine..

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet taş
Uygunsuz Dil
ne yapıcan diyen arkadaşlar salakmı? sizin aklınıza gelen o bombalama planı için sizce kim buraya yazar harbi forumun zeka yaşı çok düşük

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Erdem
Banada lazım hocam bulursanız haber verin

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Fotoğrafcılık İle İlgilenen Arkadağım İçin Alacağım.. Hassas Film Ve Materyaller Ve Bir Takım Teknolojik Aletleri İçin Alıyorum.. Çok Fazla Seyahat Ettiği İçin X-Ray'den Dolayı Malzemelerinin Bozulduğu Konusunda Yakınıp Duruyor Da Kendisi.. Bi Doğum Günü Hediyesi Olarak Almak İstiyorum Kendisine..
Bu konuda şart değil bence hocam. Ben çok geçirdim xrayden hiçbir şey olmadı. Yine de alacağım diyorsanız Türkiye'de bulmak çok zor aliexpress gibi yerlerden bakın.

Clayz

80+ Silver
hemen ardından yasanacak olay

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Bu konuda şart değil bence hocam. Ben çok geçirdim xrayden hiçbir şey olmadı. Yine de alacağım diyorsanız Türkiye'de bulmak çok zor aliexpress gibi yerlerden bakın.
Yani Genel Olarak Torba Misalinden Bulabildim Kuru Yemiş Torbası Gibi Ağzı Çıt Cıt Lı Olanlardan Ama Çanta Gibi Bişey Bulamadım Ondan Dolayı Yardım İçin Yazmıştım Ama..

Top Bottom