X-Ray Korumalı Çanta..

Necip5270392

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
Merhabalar-/-Selamlar Hocam(lar)..
Başlıktada Gördüğünüz Üzere X-Ray Korumalı Çanta Almamız Gerekiyor Normal Bir Sırt Çantası Gibi Olsa Güzel Olur Ama Minik Omuz-/-Bel Çantaları (Mini Bir Şemsiye Girecek) Kadar Olsa Da Yeterli..
Nereden Bulabiliriz.. Yardımlarınız İçin Teşekkürler..

Başlıktada Gördüğünüz Üzere X-Ray Korumalı Çanta Almamız Gerekiyor Normal Bir Sırt Çantası Gibi Olsa Güzel Olur Ama Minik Omuz-/-Bel Çantaları (Mini Bir Şemsiye Girecek) Kadar Olsa Da Yeterli..
Ne için olacaktı

napcan

Ne için olacaktı
Fotoğrafcılık İle İlgilenen Arkadağım İçin Alacağım.. Hassas Film Ve Materyaller Ve Bir Takım Teknolojik Aletleri İçin Alıyorum.. Çok Fazla Seyahat Ettiği İçin X-Ray'den Dolayı Malzemelerinin Bozulduğu Konusunda Yakınıp Duruyor Da Kendisi.. Bi Doğum Günü Hediyesi Olarak Almak İstiyorum Kendisine..

Uygunsuz Dil
ne yapıcan diyen arkadaşlar salakmı? sizin aklınıza gelen o bombalama planı için sizce kim buraya yazar harbi forumun zeka yaşı çok düşük

Banada lazım hocam bulursanız haber verin

Fotoğrafcılık İle İlgilenen Arkadağım İçin Alacağım.. Hassas Film Ve Materyaller Ve Bir Takım Teknolojik Aletleri İçin Alıyorum.. Çok Fazla Seyahat Ettiği İçin X-Ray'den Dolayı Malzemelerinin Bozulduğu Konusunda Yakınıp Duruyor Da Kendisi.. Bi Doğum Günü Hediyesi Olarak Almak İstiyorum Kendisine..
Bu konuda şart değil bence hocam. Ben çok geçirdim xrayden hiçbir şey olmadı. Yine de alacağım diyorsanız Türkiye'de bulmak çok zor aliexpress gibi yerlerden bakın.

hemen ardından yasanacak olay

Bu konuda şart değil bence hocam. Ben çok geçirdim xrayden hiçbir şey olmadı. Yine de alacağım diyorsanız Türkiye'de bulmak çok zor aliexpress gibi yerlerden bakın.
Yani Genel Olarak Torba Misalinden Bulabildim Kuru Yemiş Torbası Gibi Ağzı Çıt Cıt Lı Olanlardan Ama Çanta Gibi Bişey Bulamadım Ondan Dolayı Yardım İçin Yazmıştım Ama..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,813
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri