Oc yapmazsan darboğaz olur bence iyi bir oc yaparsan rx580e kadar zorlayabilirsin orta bir oc ile rahatlıkla beslerarkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı bayramlar yakında yeni ekran kartı alacağım gtx 1050 ti onu x3440 veya 3450 işlemci ile çalıştırsam darboğaz olurmu ?
G.o modeli neydiolmaz darboğaz da kötü haberim var benim ekran kart yandı kardeşimsana satmayı planlıyordum.
GTX 1050 TiOc yapmazsan darboğaz olur bence iyi bir oc yaparsan rx580e kadar zorlayabilirsin orta bir oc ile rahatlıkla besler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
G.o modeli neydi
450 verirdim kusura bakma kardeşim senide yordum sabah zaten konu açtım garantiye verilcek en yakın zamandaYandımı :(( aga ya neyse nasip değilmiş yine arıcaz bişiler neyse
Kankam 450 TL'YE bende alırdımGTX 1050 Tivardı bu arkadaşa satacaktım 450 ye
Nasıl yandı kardeşim naptınGTX 1050 Tivardı bu arkadaşa satacaktım 450 ye
Reyiz bende 2 aydır o civarında kart arıyorum bulduğum tek şey 500 TL GT710Yandımı :(( aga ya neyse nasip değilmiş yine arıcaz bişiler neyse
Aslında aliexpressde 400 430 tl civarında gtx 750 ti var ama 3 4 aya gelmezReyiz bende 2 aydır o civarında kart arıyorum bulduğum tek şey 500 TL GT710
Peki garantiye gittikten sonra yeni kart alıcakmısın alırsan satarmısın gtx 1050 yi ?450 verirdim kusura bakma kardeşim senide yordum sabah zaten konu açtım garantiye verilcek en yakın zamanda
Hem dediğin gibi hemdeAslında aliexpressde 400 430 TL civarında gtx 750 ti var ama 3 4 aya gelmez![]()
driver kurdukdan sonra 1 saat sonra yandı işte garanti kullancı hata diyor garantide var Tüketici haklarına vereceğim bırakmıcam peşiniNasıl yandı kardeşim naptın![]()